Wegwerpbaar Wijnglazen

Plastic bekers kopen was nog nooit zo gemakkelijk, daarom bieden wij u in MonoUso de beste plastic wegwerpbekers op de markt, met een geweldige kwaliteit, weerstand en een zeer goede prijs. In onze catalogus vindt u van Plastic Feestbekers, Plastic Champagnebekers en Plastic Wijn- en Waterbekers tot Plastic Slikbekers, Herbruikbare Plastic Cups, Plastic Cocktail Zakken en Plastic Ijsemmers. Ongetwijfeld de beste collectie wegwerpglazen van alle soorten: zowel goedkope plastic bekers als premium plastic bekers.

Actieve filters

PLA wijnglas

Een must op elk feest, elke viering of elk evenement is een glas, of het nu gaat om wijn, champagne of een andere drank. Maar wat zou u denken als we u zouden vertellen dat er een ideaal product bestaat, dat praktisch onbreekbaar is en dat het ook ecologisch is? Ik wil het! Het is onze biologisch afbreekbare PLA-glas.

Plastic Glazen

Om uw tafel of evenement aan te kleden, is er niets beter dan goedkope plastic bekers. Gemaakt van hoge kwaliteit polystyreen, onze Goedkope Plastic Bekers zijn de perfecte oplossing om onderscheiding te geven aan uw feest, zonder dat het te merkbaar is in uw zak. Deze Wegwerpbeker kan worden gebruikt als Wijnglas, Cava-glas of Cocktailglas. Economische Plastic Bekers zijn de eenvoudigste en meest economische oplossing in Wegwerp Servies voor uw evenement of receptie. Ze zijn zeer praktisch en hygiënisch in het gebruik, want het zijn wegwerpglazen, zodat ze snel kunnen worden opgehaald en gereinigd, wat bespaart op afwassen en drogen.

Laag pootje cava glazen

Klassieke plastic champagneglazen zijn ontworpen om te genieten van alle soorten champagnes, of ze nu droog, fris of licht zijn. Ideaal voor het creëren van fonteinen met meerdere verdiepingen waar de gouden likeur afdaalt om elke service te vullen, zullen onze Klassieke Plastic Bekers een vleugje onderscheiding toevoegen aan uw evenement, omdat ze kunnen worden gekocht met de steel in verschillende kleuren. Met deze Wegwerp Champagneglas voel je de heerlijke tinteling van de bubbels op het puntje van je tong. 

Cava Glazen

Maak uw toast gelukkig met onze Plastic Champagneglas. Deze elegante Wegwerp Glazen bieden een grote kracht en soberheid met een zeer heldere afwerking. Als u een evenement wilt organiseren en een elegant wegwerpglas wilt presenteren, laat u dan verrassen door de hoge kwaliteit van onze collectie voordelige plastic glazen voor champagne. Wegwerpbrillen die moeilijk te breken zijn en gemakkelijk te monteren.

Low Foot Cava Glazen

De Plastic Low Foot Cava Glazen bieden grote kracht en zijn ideaal voor het maken van toasts zonder angst voor het breken van de voet.  Deze Wegwerpglazen zijn perfect voor het serveren van champagne, champagne of bruut en het vieren van grote momenten met een kin kin-afwerking. Daarom zijn onze Low Foot Plastic Glazen perfect voor uw feesten of grote evenementen waar het aantal mensen een groot aantal glazen betreft.

Of het nu voor restaurants, hotels of particulieren is, Plastic Bekers zijn het sterartikel als het gaat om het vieren van die speciale momenten. Er is echter een breed assortiment aan plastic wegwerpbekers; sommige zijn herbruikbare plastic bekers vanwege hun samenstelling, kwaliteit en weerstand.

Of u nu de tafel wilt aankleden of de broche op een evenement wilt zetten, onze Plastic Bekers zijn de bron die u nodig heeft. In MonoUso hebben we een breed assortiment aan wegwerpbekers, zodat u kunt kiezen voor de beker die het beste past bij uw behoeften.

Hier kunt u kopen van Plastic Cava Glazen, Water Glazen en Plastic Wijnbekers en Plastic Liquor Bekers, tot elegante en betaalbare Plastic Cocktail Bekers, Herbruikbare Wijnbekers, Herbruikbare Cava Bekers en Herbruikbare Gin Tonic en Cocktail Bekers. Vergeet niet het nieuwe assortiment van Plastic Zakken voor Cocktail en Plastic Emmers.

Kunt u de plastic beker die u zocht niet vinden? Bezoek dan onze hoofdcategorie van plastic bekers.

Bekijk meerZie minder