Wijnglazen

Kunststof water en wijn glazen zijn geweldig voor catering, bars, restaurants of outdoor evenementen zoals bruiloften, dopen of grote feesten, waar onderscheiding en elegantie de voorkeur aan geen gebroken glas op de vloer.

Deze wegwerp glazen, gemaakt van kristalpolystyreen, bieden een transparantie en stijfheid die de klanten verwarren met een echt kristalglas. Maar het verschil zit hem in het feit dat de gasten zich na het opdienen zonder problemen kunnen ontdoen van hun Plastic Wegwerp Beker. 

Actieve filters

    De Wegwerp Wijnglazen zijn gemaakt van kristalpolystyreen, zodat ze een stijve afwerking bieden met een kwaliteitskristallijn uiterlijk dat de bubbels van de drank perfect te onderscheiden is.

    Vergeleken met glas verminderen deze Plastic Party Glazen het risico op breuk en beschadiging, want zelfs als ze breken produceren ze geen glas, hun randen versplinteren niet en ze zijn zo flexibel dat ze geen wapen tegen de gasten worden. Daarom kunnen kinderen ze gebruiken als Plastic Water Bekers of voor andere frisdranken, met de zekerheid dat ze niet gewond raken.

    Bij MonoUso bieden we een breed assortiment aan plastic wegwerpbekers, transparant of met gekleurde voetjes, afhankelijk van de gelegenheid.

    Bekijk meerZie minder