Scharnierende Plastic Bakjes

Op zoek naar een praktische en veilige manier om uw voedsel te verpakken? Plastic bakjes met scharnierend deksel zijn de perfecte oplossing! Of u nu warm of koud voedsel moet bewaren, deze kunststof bakken zijn de ideale keuze dankzij hun scharnierende deksel waarmee u de bak snel en gemakkelijk kunt openen en sluiten.

Bij Monouso vindt u een breed scala aan opties om aan uw behoeften te voldoen. Van PP en OPS kunststof bakken met scharnierend deksel geschikt voor warme voeding, tot PET kunststof bakken geschikt voor koude voeding. Wij hebben alles om uw voedsel veilig en gemakkelijk te verpakken.

  • Praktisch en veelzijdig
  • Met scharnierende deksels voor een veilige en luchtdichte afsluiting
  • Grote verscheidenheid aan vormen en maten
Bekijk meerZie minder

Magnetron bakjes met vaste deksel

OPS clearPac bakjes met deksel

PET bakjes met vaste deksel

Praktische kunststof bakken met scharnierdeksel

Kunststof bakjes met scharnierend deksel zijn een zeer praktische oplossing voor het verpakken en transporteren van levensmiddelen! Laten we eens kennismaken met de kunststof bakken met scharnierend deksel die een revolutie teweegbrengen in de levensmiddelenindustrie! Deze kunststof bakken zijn een praktische en efficiënte oplossing voor het verpakken van levensmiddelen in verschillende sectoren, zoals hotels, cateringdiensten en zelfs voor huishoudelijk gebruik.

Dankzij hun scharnierend deksel worden deze containers veel gebruikt in de voedingsindustrie en in de cateringsector vanwege hun praktisch nut en gemak.

Kunststof bakken met scharnierend deksel voor al uw behoeften

Bij Monouso hebben we kunststof bakjes met scharnierend deksel beschikbaar in verschillende materialen, elk met specifieke kenmerken en voordelen voor het verpakken van levensmiddelen.

  • PP kunststof bakjes met scharnierdeksel voor de magnetron zijn geschikt voor warme levensmiddelen, zoals soepen of kant-en-klaarmaaltijden die verwarmd moeten worden. PP is een hittebestendig, lichtgewicht kunststof materiaal dat een uitstekende barrière vormt tegen vocht en geuren. Bovendien kan dankzij het transparante ontwerp de inhoud van de verpakking worden bekeken zonder dat deze moet worden geopend, wat erg handig is voor de eindverbruiker.
  • Scharnierende OPS-verpakkingen zijn ook ideaal voor warme levensmiddelen zoals pasta, rijst, vlees en zelfs crèmes en soepen. OPS is een hittebestendige kunststof, waardoor het ideaal is voor het verpakken van levensmiddelen die warm moeten worden geconsumeerd. Deze verpakkingen zijn ook verkrijgbaar met een scharnierend deksel, waardoor ze zeer handig en gemakkelijk te gebruiken zijn voor eindverbruikers.
  • Tot slot zijn PET-kunststofverpakkingen met scharnierend deksel ideaal voor koude levensmiddelen, zoals salades, soepen of koude crèmes. PET is een zeer lichte kunststof, die een uitstekende barrière tegen vocht vormt. Net als PP plastic verpakkingen is de inhoud van de verpakking dankzij het transparante ontwerp zichtbaar zonder dat deze geopend hoeft te worden, wat erg handig is voor de eindgebruiker.

Kunststof bakjes met scharnierend deksel zijn een uitstekende keuze voor het verpakken van verschillende soorten levensmiddelen in verschillende sectoren. PP, OPS en PET plastic containers met scharnierende deksels bieden verschillende opties om aan de behoeften van elke klant te voldoen, en het is belangrijk om het juiste materiaal te kiezen voor elk type voedsel.

Monouso plastic bakken met scharnierdeksel kopen

Bent u op zoek naar kunststof bakken met scharnierdeksel van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Zoek dan niet verder! Bij Monouso kunt u terecht voor een ruim assortiment kunststof bakken met scharnierdeksel die aan uw wensen voldoen.

Maak u geen zorgen over de prijs, bij Monouso vindt u scherpe prijzen en volumekortingen, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven en ondernemingen die op kosten willen besparen en hun winstgevendheid willen verhogen. Wacht niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling!

Bekijk meerZie minder