OPS clearPac bakjes

Polystyreen scharnierdeksel Containers zijn bestand tegen temperaturen tussen -40ºC en 80ºC, zijn bestand tegen lichtelijk warm voedsel, hoewel ze niet het meest geschikt zijn voor gebruik in microgolven. Onze OPS Plastic Containers zijn stijf en bieden een grote transparantie. Ze zijn ideaal voor hotel- en restaurantbedrijven met service aan huis en hun scharnierend deksel maakt deze Polystyreen Voedsel Containers hermetisch dicht, waardoor ze vlek- en morsingsvrij zijn - alle voordelen!

Actieve filters

    Deze scharnierende dekselcontainers zijn gemaakt van OPS Plastic, dat bestand is tegen hoge temperaturen.  Dankzij zijn eigenschappen wordt het beschouwd als een Thermische Container, die de temperatuur op peil houdt, ideaal voor gebruik als Container voor Voorgekookte Gerechten.  Met het scharnierend deksel Plastic Container OPS kunt u probleemloos vloeistoffen vervoeren.

    En als u andere soorten voedselverpakkingen nodig heeft voor uw horecabedrijf, vindt u op onze website ook een andere selectie van speciale voedselverpakkingen op materiaal: FOAM Packaging, kartonnen verpakkingen, suikerriet verpakkingen en aluminiumverpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder