Mini houten pallet

Er is geen originelere manier om uw gasten te verrassen dan uw hapjes te presenteren op deze elegante mini-pallets van hout. Ontworpen met liefde en zorg en met respect voor de oorspronkelijke vorm, zullen onze biologisch afbreekbare minipallets van natuurlijk hout het beeld van uw culinaire creaties veranderen.

  • Volledig duurzaam
  • Herbruikbaar
  • Voor alle soorten hapjes
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Mini houten pallet


Actieve filters

Originele minipallets voor proeverijen

Welkom in de wereld van de meest innovatieve en creatieve gastronomische presentaties! Als u op zoek bent naar een manier om uw hapjes, snacks of canapés op een originele en opvallende manier te presenteren, zoek dan niet verder! Houten minipallets zijn de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Creativiteit en natuur komen samen in deze minipallets die het beeld van echte pallets getrouw nabootsen. Het belangrijkste is dat deze mini-horecapallets zijn ontworpen voor elke behoefte of situatie. Ze zijn ideaal voor het presenteren van de meest uiteenlopende etenswaren. Hun praktische en creatieve ontwerp maakt ze perfect voor het serveren van voorgerechten, kleine voorgerechten, desserts, fruit, kazen, koude vleeswaren en elk ander soort voedsel dat in een kleine portie op de pallet kan worden geplaatst. Bovendien zijn ze door hun compacte en veelzijdige formaat ook ideaal voor het serveren van drankjes, zoals borrelglaasjes of kleine likeurglaasjes.

Gemaakt van hout, zijn deze minipallets praktisch en handig in gebruik. Onze minipallets zijn speciaal ontworpen om tapas te serveren, alleen of in combinatie met ander aanvullend tafelgerei, en worden de onbetwiste sterren van uw presentaties. Hun minimalistisch en avant-gardistisch design , dat voldoet aan alle kwaliteitsnormen, maakt deze minipallets voor proeverijen een must voor elk evenement of feest.

Houten pallets voor hapjes

Houten minipallets voor tapas zijn praktisch voor de meest uiteenlopende gelegenheden en etablissementen in de horeca. Door hun originele uitstraling zijn ze ideaal voor restaurants, bars, cafés, foodtrucks, hotels en elk ander type etablissement dat op zoek is naar creatieve presentaties voor hun gerechten en hapjes. En dat niet alleen, dankzij hun veelzijdigheid zijn ze ook een uitstekende keuze voor evenementen en feesten zoals bruiloften, feesten en bedrijfsbijeenkomsten. Kortom, mini houten pallets kunnen worden gebruikt in elke gelegenheid die op zoek is naar een originele en aantrekkelijke presentatie van hun gerechten en hapjes.

Als u uw klanten wilt verrassen met unieke presentaties, dan zijn houten proefpallets de perfecte oplossing. Wacht niet langer en voeg ze toe aan uw collectie cateringmateriaal. Uw presentaties zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Bekijk meerZie minder