Houten Mini Pallet

Er is geen originelere manier om uw gasten te verrassen dan het presenteren van de hapjes op deze elegante houten minipallets. Ontworpen met zorg en respect voor de originele vorm, zal onze Biologisch Afbreekbare Natuurlijke Houten Mini Pallets het imago van uw culinaire creaties transformeren.

Actieve filters

    Speciaal ontworpen om tapas te serveren, alleen of samen met andere aanvullende tafeldiensten, zullen de Houten Minipallets de onbetwiste hoofdrolspelers van uw presentaties worden. Natuur en creativiteit versmelten in deze Miniatuurpallets die het beeld van de authentieke pallets bestemd voor het eten met totale getrouwheid reproduceren.

    Deze Mini Design Pallets komen tegemoet aan de behoeften van de meest veeleisende horeca, waar minimalisme, avant-garde en modernisme van de horeca-uitrusting tot in detail wordt gewaardeerd en aan alle kwaliteitsnormen voldoet.

    Deze originele Mini Tasting Pallets zijn een leuke en andere manier om snacks, canapés of aperitieven te presenteren. Bovendien kunt u deze biologisch afbreekbare minipallets niet alleen gebruiken als tafelservies, maar ook als tafelmat, dienblad of aanvullend accessoire bij het serveren van eender welk gerecht van uw menu.

    Bekijk meerZie minder