Fingerfood tangen bamboe

Proeftangen worden op grote schaal gebruikt als bestek om voedselstukken veilig vast te houden. Om te genieten van heerlijke sushi, serveer je elke soort salade of selecteer je sappige stukken vlees uit een dienblad of met onze Bamboe Proeftang. Deze biologisch afbreekbare tang wordt veel gebruikt in de horeca en draagt actief bij aan het helpen van ons milieu en geeft een natuurlijk tintje aan uw presentaties. 

Actieve filters

    De Bamboe Testers zijn de ideale aanvulling om de canapés te presenteren. Hygiënisch en wegwerpbaar, deze Biologisch afbreekbare Tangen geven niet alleen een vleugje onderscheiding aan elk evenement, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid van ons ecosysteem. In miniaturen, speciaal om te dienen, als spiesen of in verschillende decoratieve vormen, MonoUso biedt u een gedistingeerde catalogus aan zodat uw recepties worden herkend door de elegantie en het onderscheidende karakter van hun presentaties.

    Deze Testing Tangen kunnen een perfecte aanvulling zijn op andere speciale producten voor evenementen zoals: Catering Lepels, Presentatie Servies en een bestudeerde selectie van Kleinigheden voor Testing.

    Bekijk meerZie minder