Koksmuts

Hygiëne en prestige is wat een Chef's Hat geeft aan een goede Chef. Daarom biedt MonoUso u een grote verscheidenheid aan Chef's Muts, zodat de smaak van elk gerecht wordt weerspiegeld in het hoofd van de maker. Aanpasbaar aan de contouren van het hoofd, kunt u kiezen tussen koksmuts, gaashoed met vizier of de beroemde gemshoed, hier vindt u een groot assortiment aan koksmutsen die ideaal zijn voor elk restaurant, evenement of gelegenheid. 

Actieve filters

  Wist u dat hoge kokshoeden zo gevormd zijn om de status in de keuken te bepalen?
  En wist u dat deze traditionele tegen de concurrentie is aangelopen? Ja, de koksmuts in gems- of piratenstijl wordt gelijkgesteld aan de traditionele koksmuts vanwege het moderne gebruik en de stijl.

  Binnen de culinaire markt en de restaurantbranche zijn koksmutsen een essentieel onderdeel van een koksuniform en het hangt ervan af welk beeld u van uw restaurant projecteert.

  Chef-koksmutsen vervullen niet alleen hygiënische functies zoals: je haar omhoog houden en het vermijden van zweten als overlast tijdens de werkdag, maar geven persoonlijkheid aan degene die ze draagt. Daarom biedt MonoUso verschillende modellen aan zodat iedereen zich met een koksmuts kan identificeren.

  Onze hoeden zijn zonder twijfel:

  • Ademend
  • Gemakkelijk instelbaar
  • Wasbaarheden
  • Met uw eigen stijl
  • Als u een van degenen bent die in hete keukens werkt, willen we dat u weet dat de klassieke hoge koksmuts een van uw beste opties is. De buisvorm en de afstand tussen het hoofd en het uiteinde van de dop maken het makkelijker om te zweten. Je zult minder zweten en iedereen zal weten wie de baas is in de keuken.

  Vizier- en gaaskoksmutsen hebben de voorkeur van langharige chef-koks en keukenhulpen. De vorm van de dop maakt het makkelijk op te pakken en laat de hals onbedekt. Het past perfect bij het hoofd, daarom zijn klanten die het kopen zeer tevreden. Ze zeggen letterlijk: "Ik blijf bewegen en het valt er nooit af, het is super comfortabel en cool."

  Maar als je een moderne hardcore, een andere chef-kok bent en je houdt van alternatieve lucht, dan is de hoed die je moet kopen de koksmuts of gemzen in piratenstijl. Het is een hoofddoek die bijna het hele voorhoofd bedekt, wat zweten op dit gebied voorkomt. Het is comfortabel en modern en geeft je een andere stijl, omdat je de koning van de keuken bent.

  Kies degene die het beste bij uw stijl past en draag nieuwe hoeden!

  Bekijk meerZie minder