Houten decoprikkers

Als u een vleugje elegantie en aantrekkingskracht wilt geven aan uw feestje op een gemakkelijke en economische manier, dan is de slimste optie om te kiezen voor cocktailprikkers. Bij MonoUso vindt u een grote verscheidenheid aan spiesen, zodat u de meest geschikte kunt kiezen voor uw evenement.

Actieve filters

  We weten allemaal dat de presentatie van de maaltijden de laatste stap is, maar niet de minst belangrijke. Dit zal afhangen van het feit of een gerecht meer of minder smakelijk is. Cocktailprikkers zijn een zeer eenvoudig en goedkoop product om een vleugje onderscheidend vermogen aan uw recepten te geven.

  VOORDELEN VAN COCKTAILPRIKKERS

  • Praktisch.
  • Eenvoudig.
  • Wegwerpbaar.
  • Economisch.
  • Origineel


  Cocktailspiesjes zijn een veelgevraagde optie voor catering en proeverijen en buffetten, omdat het een zeer nuttig product is voor het serveren van voedsel en het verbeteren van de gastronomische presentaties van elk evenement.

  Met deze cocktailprikkers kunt u uw feestjes in recordtijd voorbereiden en organiseren en bovendien kunt u veel tijd besparen bij het schoonmaken omdat ze voor eenmalig gebruik zijn en als ze eenmaal klaar zijn, hoeft u ze alleen nog maar in de container te deponeren.

  Op onze website vindt u twee hoofdmodellen van cocktailprikkers: de klassieke houten en de bamboestokken die het voordeel hebben dat ze ecologisch, duurzaam en composteerbaar zijn. U kunt allerlei soorten wegwerp bamboestokken vinden: zowel lange bamboestokken, bamboestokken met knopen als gekleurde bamboestokken - kies degene die u leuk vindt!

  Al onze modellen zijn zeer flexibel en resistent, zodat er geen gevaar bestaat dat ze tijdens het verbruik breken.

  We hebben een breed assortiment aan cocktailprikkers die op veel verschillende manieren kunnen worden gepersonaliseerd: met bloemen, parels of harten. Voor de meer besluiteloze mensen hebben we ook een assortiment van verschillende spiesen in hetzelfde pakket.

  U kunt uw aankoop aanvullen met de spiesenstandaard, zo geeft u een nog elegantere afwerking aan uw presentaties. Voeg wat fantasie toe en verras uw gasten!

  Bekijk meerZie minder