Papieren rietjes

Papieren Rietjes zijn de beste accessoires geworden om te genieten van uw verfrissing op elk feest of speciaal evenement. Deze Papieren Rietjes zijn een trend in decoratie geworden, hun ontwerpen zijn zeer vrolijk en innovatief en geven leven en kleur aan elke leuke act die de moeite waard is. Onze Papieren Rietjes, 100% ecologisch, zijn gemaakt van dik papier dat speciaal behandeld is voor voedsel, deze samenstelling maakt ze zeer veilig en houdt ze urenlang stijf.

Actieve filters

    Om uw feest een vleugje kleur en plezier te geven, aarzel dan niet om onze Papieren Rietjes-catalogus te raadplegen. Deze Papieren Gekleurde Rietjes zijn de perfecte aanvulling voor uw verfrissing of drankje. U kunt de Papieren Rietjes combineren om de kleuren van uw partij te evenaren en de triomf is verzekerd.

    Met strepen, stippen, kleuren of zwart-wit bieden onze Papieren Rietjes een grote verscheidenheid aan ontwerpen, zodat niemand onverschillig blijft als het gaat om het genieten van zijn of haar drankje. Het gebruik ervan is zeer veelzijdig, want ze zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, want onze Papieren Rietjes zijn geschikt voor zowel bruiloften als kinderfeestjes.

    U kunt deze Papieren Rietjes direct in elke frisdrank presenteren, in een container met omhulde papieren rietjes, zodat elke klant zijn of haar eigen drankje kiest, of in een stroverdeler, zodat elke gast zijn of haar eigen drankje meeneemt. Het belangrijkste is dat u een kleur kiest die past bij de rest van de decoratie van uw evenement.

    En als dit type rietje niet is wat u nodig heeft voor uw partij, aarzel dan niet om onze secties van Flexibele Plastic Rietjes of Rechte Rietjes te raadplegen.

    Bekijk meerZie minder