Biologisch Afbreekbare Wegwerpborden

De Biologisch Afbreekbare Borden zijn ecologische, duurzame en effectieve oplossing in de foodservice. De Ecologische Wegwerpborden die u in deze categorie vindt, stellen u in staat om een elegante tafel te presenteren in ieder feest, catering of evenement, zonder het ontwerp en de verfijning achter te laten, maar met zorg voor het milieu. Chinet Pulp Borden, Bio Sugar Cane Borden, Tarwe Pulp Borden, Papieren Borden, Palmblad Borden, Houten Borden, Kartonnen Borden en Cardboard "Party" Borden vormen een breed assortiment aan van ecologische gerechten die u een veelheid aan opties bieden als het gaat om het decoreren van uw tafel. Geniet van deze Wegwerpbare Producten buitenshuis, onder vrienden of op een belangrijke zakelijke bijeenkomst. Neem een kijkje in onzeBiologisch Afbreekbare Borden en ontdek dat duurzaamheid, design en een goede prijs hand in hand kunnen gaan.

Actieve filters

Borden Chinet Wit Flavour

Chinet Pulp Borden, ook wel bekend als kartonnen vezel borden, zijn een reeks van biologisch afbreekbare Borden van hoge kwaliteit en weerstand. Deze Kartonnen Vezel Borden worden gekenmerkt door hun gerecycleerde oorsprong en stijfheid, gemaakt van de resten van cellulosepulp. Dit type van Ecologische Borden is ideaal om evenementen in de open lucht te vieren. Een reeks van ecologische wegwerpproducten die essentieel zullen zijn als u op zoek bent naar besparingen en comfort, zonder de zorg voor het milieu te verwaarlozen.

Suikerriet Borden

De Suikerriet Borden onderscheiden zich door hun milieuvriendelijkheid, bestendigheid en geschiktheid voor gebruik in de magnetron. Biologische Wegwerp Suikerriet Pulp Borden zijn ideaal voor openlucht evenementen en feesten. Een Ecologische Schotel gevormd door Ecologische Wegwerpplaten in verschillende maten, vormen en kleuren om u een complete, elegante en hoogwaardige service te bieden. In deze categorie vindt u ook het Wasara tafelgerei; een uitzonderlijk wegwerpservies met een ontwerp dat de elegantie van het Japanse servies weerspiegelt.

Suikerriet en Bamboe Bord

Als je een eco-vriendelijk tintje aan je maaltijden wilt geven, zijn suikerriet- en bamboe borden wat je nodig hebt!

Dus wees vrij om ons groot assortiment aan suikerriet- en bamboe borden te bekijken!

Palmblad Borden

Palmblaadjes zijn misschien wel de meest elegante wegwerpborden in het hele biologische assortiment. Gemaakt van de natuurlijk gevallen bladeren van de Areca palmboom, zijn deze Biologische Borden bestand tegen vetten en oliën, tevens kunnen ze ook in de oven en magnetron. Maar dat is nog niet alles! Als ze zorgvuldig worden gewassen, kunnen ze meerdere malen worden gebruikt. 

Denk er niet te veel over na en ontdek de Palmblad Borden die in verschillende vormen en maten verkrijgbaar zijn.

Tarwezmelen Borden

Tarwestro borden worden gemaakt van afval van tarweplanten in 100% natuurlijke processen en vrij van chemicaliën of pesticiden die schadelijk zijn voor het milieu, dus we hebben het over composteerbare platen. Daarom hebben we het over ecologische wegwerpborden die ideaal zijn voor gebruik in fastfood- en bereidingsbedrijven, of voor informele bijeenkomsten in de open lucht. Onze biologisch afbreekbare tarwe borden, verkrijgbaar in verschillende maten, zijn bestand tegen temperaturen van -25ºC tot 170ºC.

Onze Biologisch Afbreekbaar Borden bieden een hoge kwaliteit en zijn perfect voor catering, feesten en formele of informele evenementen. Op dit moment hebben we een verscheidenheid aan ecologische materialen die verschillende Ecologische Borden maken: Chinet Pulp Borden, Bio Suikerriet Borden, Paperien Borden, Palmblad Borden, Houten Borden, Kartonnen Borden en "Party" Karton Borden.

Om uw tafel te kunnen aankleden zonder het milieu te schaden presenteren wij bij MonoUso onze grote selectie van biologisch afbreekbaar tafelgerei. Een collectie van Ecologische Borden die perfect is om op de meest duurzame manier van voedsel te genieten.

Uitleg over de verschillende Ecologische Borden

Chinet Pulp Borden: het is het alternatief voor de traditionele kartonnen borden. De Chinet Pulp Borden zijn milieuvriendelijk, maar licht en geschikt voor de magnetron. We kunnen deze borden vinden in verschillende maten en decoraties.

Biosuikerriet Borden: Ook wel bekend als Sugar Fiber Borden of Bagasse Borden. Ze hebben een gladde en elegante afwerking. De Biosuikkerriet Borden zijn verkrijgbaar in twee kleuren. Ze worden vooral gekenmerkt door het feit dat ze biologisch afbreekbaar zijn en ook geschikt zijn voor de diepvries en bestand zijn tegen oliën. Deze Biologisch afbreekbare Borden kunnen volledig worden afgebroken in twee maanden.

Tarwe Pulp Borden: Vervaardigd uit tarweresten en onder volledig natuurlijke processen, zijn de Tarwe Pulp Borden bestand tegen temperaturen variërend van -25 ºC tot 170 ºC, ze zijn dus geschikt voor vriezers, magnetrons en ovens. Nadat ze zijn weggegooid, duurt het 30 dagen om de composteerbare tarwe borden te ontbinden.

Papieren Borden: Deze papieren borden zijn zeer geschikt voor eenmalig gebruik, licht van gewicht en kunnen worden gebruikt in de magnetron en de vriezer. Maar dit is nog niet alles! In tegenstelling tot wat u misschien denkt, zijn deze Papieren Borden bestand tegen vetten en oliën.

Palmblaadjes: Mogelijk de meest elegante ecologische borden uit het assortiment. Ze zijn direct gemaakt van natuurlijke Areca palmbladeren en kunnen worden gebruikt in ovens en magnetrons. Als ze zorgvuldig met de hand worden gewassen, kunnen deze biologisch afbreekbare Borden herbruikbare Borden worden.

Houten Borden: Geef een Elegant Wegwerpbord aan uw tafel met deze oven, magnetron en vriezer geschikte Biologisch Afbreekbaar Borden. Bovendien zijn ze bestand tegen vetten en oliën.

Kartonnen borden en kartonnen feestborden: Deze Biologisch Afbreekbaar Borden zijn de perfecte oplossing voor feesten en verjaardagen - vooral voor kinderen, vanwege hun grote weerstand. Deze Kartonnen Borden kunnen in de oven en in de magnetron worden gezet en zijn bestand tegen vetten en oliën.

U kunt het assortiment aanvullen met Wegwerpbestek, Papieren Wegwerpbekers en Papieren Servetten.

Bekijk meerZie minder