Houten Borden

Houten platen behoren tot een van de meest resistente Ecologische Gerechten op de markt, omdat deze Ecologische Wegwerpborden bestand zijn tegen vet en olie en geschikt zijn voor gebruik in de magnetron, oven en vriezer. Dankzij hun mooie design zullen deze Houten Platen een elegante en zeer verfijnde toets toevoegen aan uw tafeldecoratie. Deze wegwerpplaten, gemaakt van natuurlijk hout, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, en zijn 100% biologische wegwerpproducten. 

Actieve filters

    Houten borden zijn een perfect ecologisch alternatief voor andere wegwerpproducten die, zonder verdere recycling, schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Deze wegwerpschotels zijn gemaakt van natuurlijk hout en zijn 100% biologisch afbreekbaar en ecologisch verantwoord, omdat ze vetten en oliën kunnen bevatten en geschikt zijn voor gebruik in de oven, de magnetron en de vriezer. 

    Het zijn wegwerpborden die momenteel erg in trek zijn bij hotels, restaurants, cateringdiensten en buffetten, omdat ze u in staat stellen tijd en geld te besparen. Maar dit is nog niet alles, ze bieden u een zeer hygiënische en kwalitatieve service. 

    Ronde Platen en Vierkante Platen, in verschillende maten, vormen een reeks verfijnde en elegante houten platen, waarmee u niemand onverschillig laat. 

    Maak uw Houten borden af om een vleugje ontspanning te geven aan uw tafel, die volledig ecologisch kan zijn als u deze vergezeld laat gaan van mooi Houten Bestek, duurzame Suikerriet Kopjes en gerecyclede Papieren Servetten.

    Bekijk meerZie minder