Plastic Bestek

Plastic bestek is het economische en hygiënische alternatief voor traditioneel bestek geworden; een perfecte optie om elk diner te veroveren, waardoor er tijd en geld wordt bespaard op het verzamelen, maar zonder te beknibbelen op de kwaliteit. Economische Plastic Servies, Metallic Plastic Servies, Bestekset, Sleeved Servies en Plastic Serving vormen een breed assortiment aan Wegwerpbare Bestek die we u bij Monouso presenteren, om elke behoefte te dekken.

Actieve filters

Plastic Bestek

Dankzij het Plastic Bestek hoef je niet veel geld uit te geven voor een feestje met vrienden. Met onze Wegwerpbare Witte Bestek of in verschillende kleuren bespaart u niet alleen veel geld, maar ook veel tijd. Koop nu onze Betaalbare Plastic Bestek en geniet van uw feestjes zonder na te denken over schrobben of over hoeveel u moet uitgeven.

Plastic Bestek Luxury

De Luxury Plastic Bestek maakt een einde aan het vooropgezette idee dat wegwerpgerei dun en van slechte kwaliteit is. Met een mooi en elegant ontwerp vindt u in dit assortiment van Luxury Wegwerpbare Bestek een grote verscheidenheid aan lepels, vorken en messen, in onder andere groen, geel, rood, blauw of roze. Het Harde Plastic Bestek voor eenmalig gebruik is de ideale keuze om de meest veeleisende tafel af te ronden en zorgt voor frisheid en elegantie in gelijke mate.

Plastic Bestek Premium

Dankzij de Premium Plastic Bestek heeft u de stijl en kwaliteit die nodig is om een tafel te presenteren. Dit is een éénmalige flatware met een spectaculair ontwerp en een ongelooflijke kwaliteit. Met dit wegwerpplatform kunt u uw klas laten zien in uw tafelpresentaties en spelen met de stijl die u wilt, want wij bieden een grote verscheidenheid aan kleuren en vormen.

Onbreekbaar Bestek

Wegwerp Plastic bestek van polypropyleen is perfect voor kinderen, ziekenhuizen en anderen omdat het onbreekbaar plastic bestek is, veel weerstand heeft tegen verdraaien en buigen, en als het breekt zal het niet versplinteren of scheiden in snijmesjes.

Wegwerp Gemetalliseerde Bestek

Met de Metallic Plastic Bestek kunt u een tafel presenteren alsof het met echt metalen bestek is, niemand zal merken dat het Zilveren Wegwerp Bestek is, hun aanraking en zelfs hun uiterlijk maken deze Wegwerp Bestekken geweldig.

Waarom en waar kunt u plastic bestek kopen?

Wegwerpbestek zal u helpen om van uw feestjes te genieten zonder na te denken over schrobben of hoeveel u moet uitgeven. Met vergelijkbare functies als traditioneel bestek, geven deze gebruiksvoorwerpen u de mogelijkheid om uw tafel te decoreren met Waterdichte Tafelkleden, Wegwerp Tafelgerei, Herbruikbare Plastic Kopjes, Cocktail Kopjes en Papieren Servetten.

Gemaakt in polystyreen?

Polystyreen is een synthetische hars die, zoals de meeste thermoplastische polymeren, wordt verkregen uit de polymerisatie van styreenmonomeer. De belangrijkste kenmerken ervan zijn dat ze ons Plastic Bestek sterker, stijver en tegelijkertijd lichter maken. Hun eigenschappen maken ons Plastic Bestek zeer goed bestand tegen water en isoleren tegen de temperatuur, omdat ze de koude of hitte van het voedsel niet door onze handen laten gaan. De grote verscheidenheid aan polystyreen kwaliteiten die bestaan bij de vervaardiging van deze Plastic Bestek maken het een zeer veelzijdig materiaal, waardoor we de mogelijkheid hebben om ze te produceren in verschillende en aantrekkelijke kleuren of met een meer transparant of ondoorzichtig aspect.

Bent u op zoek naar een breed assortiment aan messen, vorken en lepels?

Ons wegwerpbestek wordt een onmisbaar product in de horeca. Bij MonoUso bieden wij u uitstekende oplossingen als het gaat om afhaalmaaltijden, het leveren van de beste kwaliteit en functionaliteit aan onze producten en het produceren van een zeer breed assortiment aan plastic bestekken, van de meest economische tot Premium categorieën, zoals Plastic Bestek Luxury of Magnum. Ons belangrijkste doel is om de meest specifieke behoeften van uw bedrijf te dekken, daarom stellen we ook een grote selectie van onbreekbaar bestek, gemetalliseerd plastic bestek, roerwerken, spiezen, pincetten, plastic kleurbestek, lepels voor ijs of koffie en een meer ecologisch assortiment zoals het biologisch afbreekbaar bestek gemaakt in PLA tot uw beschikking.

Wat zijn de voordelen van wegwerpbestekken?

Sommige onderzoekers en specialisten overwegen om een verspilling van water met de hand te wassen. Als we deze waterverspilling toevoegen aan de luiheid die ontstaat door het wassen van bestek en andere gebruiksvoorwerpen na een maaltijd, zou het meest logische zijn om te doen zonder voedsel dat het gebruik van een bord, een mes, een vork of een lepel vereist. Gelukkig zijn er veel alternatieven, want je kunt niet zomaar uit gemakzucht eten om de afwas te doen. Er zijn met name wegwerpartikelen, praktisch, licht en elegant bestek dat op alle tafels past. Of u ze nu nodig heeft om uit eten te gaan tijdens de werkdag, om uw gasten te bedienen bij een receptie of zelfs om uw klanten te bedienen als u een professionele voedselleverancier bent, wegwerpbestek is de oplossing die u verwacht.

Onder de vele voordelen van wegwerpbestek zijn de volgende:

  • Ze zijn hygiënisch en bieden meer zekerheid voor onze gezondheid. Omdat ze nieuw zijn, is er geen risico op besmetting met een virus. En dan gooien we ze direct weg.
  • Ze besparen water en reinigingschemicaliën.
  • Ze vereenvoudigen de dagelijkse routine, want er is geen reden om te discussiëren over wie vanavond de afwas zal doen.
  • Ze zijn ook gunstig voor het milieu, want er zijn biologisch afbreekbare en composteerbare bestekken, zoals houten wegwerpbestek, bamboe plaat, tarwezemelen plaat of palmblad plaat. Het wegwerpbestek is gemaakt van natuurlijke materialen.
  • Ze beschermen onze gezondheid en het milieu, aangezien het recycleerbare wegwerpbestek in andere energieën wordt omgezet.

Misschien vraagt u zich af waarom u uw recycleerbaar wegwerpbestek of uw houten wegwerpbestek van MonoUso moet kopen. Hier zijn de antwoorden:

  • Comfort: het is erg leuk om momenten te delen met vrienden en familie. Daarom is het belangrijk om van elk moment te genieten en de korte pauzes om af te wassen zo kort mogelijk te houden. Zodat iedereen kan genieten van deze magische momenten met familie of vrienden, kies dan meteen voor een wegwerpbestek.
  • De economie: het gaat niet om het besparen van geld; het gaat om het besparen van energie, ruimte en tijd. Met een degelijk wegwerpbestek bespaart u niet alleen tijd voor het wassen, maar ook de ruimte die nodig is om een groot aantal gerechten, bekers en bestek op te slaan die u thuis niet altijd heeft. Wegwerpservies en -bekers helpen u ook om water, afwasmiddel en licht te besparen, omdat u ze niet hoeft af te wassen.
  • Kwaliteit: Wanneer we een feestje plannen voor meer dan 20 personen, kan het zijn dat de afwas in ons huis niet genoeg is voor alle gasten. Dit is nog onwaarschijnlijker wanneer we besluiten om een bruiloft of een doop in ons huis te houden. Om deze problemen te overwinnen, biedt MonoUso u een breed scala aan wegwerpbestek aan. Om uw recepties te laten slagen, zoekt u direct naar een wegwerp bruidsdeken, beschikbaar in voldoende hoeveelheden om aan uw wensen te voldoen.
  • Esthetiek: elk evenement moet zijn eigen esthetiek hebben en zich onderscheiden door zijn decoratieve schoonheid. U hoeft niet naar het huis van uw moeder, grootmoeder of vrienden te gaan om hun porselein te lenen. De wegwerpbestekken zijn zorgvuldig ontworpen om aan ieders decoratiestijl te voldoen. Ga nu naar onze online winkel en blader door de verschillende collecties.

Daarom biedt MonoUso verschillende categorieën wegwerpbestek aan:

Eerste prijs bestek

Ze kunnen worden aangepast aan alle omstandigheden en budgetten. U kunt ze kiezen (lepel, vork en mes) in zwart of wit, of zelfs in een aangepaste kleur, om ze aan te passen aan uw evenementen of instellingen.

Luxe plastic bestek

Ze zijn veel eleganter, maar altijd praktisch. Er zijn wegwerp- en herbruikbare modellen. De kleuren zijn ook zeer gevarieerd, afhankelijk van uw voorkeuren.

Magnum plastic bestek

Ze zijn echt origineel in hun ontwerp. Ze zijn met name verkrijgbaar in verschillende kleuren (groen, roze, blauw...). Ze kunnen zowel binnenshuis (bijvoorbeeld voor een familiediner) als buitenshuis (voor een barbecue, een picknick of een vreugdevuur met vrienden) gebruikt worden.

Onbreekbaar PP-bestek

Polypropyleen (PP) staat bekend om zijn hoge sterkte, maar ook om zijn recyclebare eigenschappen. Wegwerpbestek van PP is daarom van nature onbreekbaar, bestand tegen schokken, water en aroma's en ook tegen chemische producten.

Kunststof bestek met een roestvrijstalen uitstraling

Voor extra elegantie kunt u ook kiezen voor plastic bestek met een roestvrijstalen look. Het ontwerp is het belangrijkste punt om te onthouden in dit model van wegwerpbestek dat MonoUso u aanbiedt.

Plastic bestekkits

Om uw leven te vereenvoudigen, koopt u rechtstreeks plastic bestekken. Met kit bedoelt u een lepel en een vork, of soms een mes. MonoUso biedt een breed assortiment aan witte of zilveren plastic bestekken aan, afhankelijk van uw wensen.

Wegwerpbestek in zakjes

Voor het overige is er ook de inzameling van wegwerpbestek in zakjes. Ze zijn zeer praktisch; u hoeft ze alleen maar in het raam van uw zaak te leggen (bedrijf, restaurant, snackbar...) zodat anderen zichzelf kunnen helpen.

Gekleurd plastic bestek

Kleur is een marketingoptie, maar het bevordert ook de eetlust. Dit is zeer praktisch op scholen of universiteiten. In feite houden kinderen ervan om te eten als ze gefascineerd zijn door wat ze zien.

Plastic serveerhulpmiddelen

Servicemateriaal is een van de essentiële gebruiksvoorwerpen. Ontdek verschillende modellen ook bij MonoUso. Onze collectie recycleerbaar wegwerpbestek (lepel, spatel, slatentang, lepel en opschepvork...) zal u bekoren.

Plastic wegwerpbestek

Vergeet niet de chipsvorkjes, plastic spiesen, ijslepels, ijslepels... te serveren bij uw snack. MonoUso heeft wegwerpbestek, maar ook herbruikbaar bestek. Help jezelf!

Daarom heb je alles wat je nodig hebt bij MonoUso. Om uw evenement op te fleuren, kiest u bijvoorbeeld voor een wegwerpbestekbakje voor bruiloften in alle kleuren.

Vergeet niet te kiezen voor een stevige, wegwerpbestekbak die geschikt is voor alle gerechten: vis, vlees, groenten, soepen of gebraad, enz. En kies vooral, voor zover mogelijk, voor een recycleerbare wegwerphoes om tegelijkertijd het milieu te sparen.

Waarom zou u meer tijd verspillen? Reserveer nu uw wegwerpbestek in MonoUso! Bestellingen kunnen elke dag en op elk moment worden geplaatst.

Een team van professionals is ook 24 uur per dag beschikbaar om u te adviseren en te begeleiden bij de aankoop van wegwerpbestek. Als u bijvoorbeeld uw wegwerp huwelijksbestek moet personaliseren, of als u uw houten wegwerpbestek wilt laten passen bij het imago van uw bedrijf, vraag dan één van onze adviseurs voor de bestelgegevens. Wij zijn u graag van dienst!

Neem nu contact met ons op!

Bent u op zoek naar een breed assortiment aan messen, vorken en lepels? Onze plastic en houten bestekken zijn essentiële producten in het hotelwezen.

Wij hebben uitstekende oplossingen voor uw maaltijden, zowel in kwaliteit als in functionaliteit, zoals onze bestekken, de meest specifieke producten van uw bedrijf: miniplasticvork, ijslepels of kleine plastic lepels. Bovendien, als u een particulier bent en een vleugje kleur wilt geven aan uw wegwerpservies voor uw vakantie, vindt u hier ook plastic bestek of houtkleur.

 

Bekijk meerZie minder