Laag pootje cava glazen

Klassieke plastic champagneglazen zijn ontworpen om te genieten van alle soorten champagnes, of ze nu droog, fris of licht zijn. Ideaal voor het creëren van fonteinen met meerdere verdiepingen waar de gouden likeur afdaalt om elke service te vullen, zullen onze Klassieke Plastic Bekers een vleugje onderscheiding toevoegen aan uw evenement, omdat ze kunnen worden gekocht met de steel in verschillende kleuren. Met deze Wegwerp Champagneglas voel je de heerlijke tinteling van de bubbels op het puntje van je tong. 

Actieve filters

    Klassieke plastic champagneglazen zijn de meest praktische oplossing om op een perfecte manier te genieten van aangename champagnetoasts. Deze Wegwerpglazen zijn ideaal voor het maken van een piramide waar de gouden vloeistofcascades naar beneden gaan om elke plastic beker te vullen.

    Onze Plastic Champagne Glazen zijn gemaakt van kristalpolystyreen en combineren de beste eigenschappen van glas en plastic. Hierdoor hebben onze Wegwerp Champagneglazen een kristalhelder uiterlijk.

    Een van de belangrijkste kenmerken van deze Plastic Champagneglazen is hun stijfheid, zodat de zorg over breuk en snijwonden uit je hoofd kan worden geëlimineerd. Bovendien kunnen ze na gebruik gemakkelijk worden weggegooid, omdat het eenmalig te gebruiken glazen zijn, wat tijd en reiniging bespaart.

    En als dit niet de plastic glazen zijn die je nodig hebt, kun je in MonoUso kopen van Plastic Champagne Glazen, Plastic Water en Wijn glazen en Plastic Liquor Glazen, tot elegante en economische Plastic Cocktail Glazen, Herbruikbare Wijn Glazen, Herbruikbare Champagne Glazen en Herbruikbare Gin Tonic en Cocktail Glazen. En dan hebben we het nog niet eens over het nieuwe assortiment Plastic Cocktail Zakken en Plastic Ijsemmers.

    Bekijk meerZie minder