Plastic Amuse Lepeltjes

De Testing Lepels zijn speciale Catering Accessoires om op een elegante en verfijnde manier hapjes te serveren. Onze Wegwerpbare Appetizer Lepels, gemaakt van Polystyreen, bieden met een gereduceerd handvat en een brede opscheplepel een grote weerstand, ook al is hun gewicht licht, en een grote verscheidenheid aan kleuren en modellen. Al onze Plastic Appetizer Lepels hebben een ontwerp dat hen een grote stabiliteit biedt om op een dienblad te worden gepresenteerd. 

Actieve filters

    Aperitieflepels zijn de meest gebruikte proeflepels in de presentatie van de Aperitieflepels voor de Catering. Deze Wegwerpbare Testing Lepels staan ook bekend als Plastic Presentatie Lepels, speciaal ontworpen om gasten te verrassen bij bruiloften, dopen en grote feesten.

    Onze Plastic Testing Lepels bieden onderscheiding, elegantie, besparing en netheid, want het zijn One-Time Use Accessoires die de zware taken van het verzamelen en schrobben kunnen vergeten.

    Onze Catering Spoons, gemaakt van Polystyreen, bieden grote weerstand en geven geen smaak aan het eten, waardoor het diner de essentie van elk voorgerecht kan genieten.

    Van zeer gevarieerde ontwerpen, de MonoUso Catering Lepels zijn elegant en perfect te combineren met meer Catering Accessoires van verschillende materialen, kleuren en vormen, het creëren van diensten met een originele verzegeling.

    Bekijk meerZie minder