Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Sandwich verpakkingen

Er is geen betere manier om uw boterhammen te presenteren en te beschermen! Boterhammen vervoeren zonder dat ze geplet worden is niet langer onmogelijk dankzij deze kleine plastic bakjes met doorzichtig deksel. Gemakkelijk te openen en te sluiten, hygiënisch en veilig.

Deze sandwichverpakkingen zijn gemaakt van doorzichtig PLA plastic en zijn ideaal voor automaten en thuisbezorgings- of afhaaldiensten.

  • Transparant, om uw presentaties te benadrukken
  • Lichtgewicht en sterk
  • Perfect voor take away en levering
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Sandwich verpakkingen


Actieve filters

PLA sandwichverpakking: biologisch afbreekbaar en duurzaam

Wilt u weten wat de perfecte duurzame verpakking is om broodjes te vervoeren en de ingrediënten ervan in perfecte staat te houden? Als u op zoek bent naar een praktische en veilige manier om uw voedsel te vervoeren, zijn onze maïszetmeel sandwichverpakkingen de perfecte oplossing voor u!

Gemaakt van PLA, een biologisch afbreekbaar en duurzaam materiaal, beschermen deze verpakkingen niet alleen uw voedsel, maar ook het milieu.

  • Milieuvriendelijk
  • Ecologisch en duurzaam
  • Perfect voor transport

Maïszetmeel verpakking voor uw broodjes

Om te beginnen zijn deze verpakkingen een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor conventioneel plastic en andere niet biologisch afbreekbare materialen. PLA maïszetmeel broodjescontainers zijn een uitstekende keuze voor wie zorg wil dragen voor de planeet en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijke, vers bereide maaltijd.

Als u op zoek bent naar een praktische en veilige manier om uw voedsel te vervoeren, dan zijn onze sandwichcontainers de perfecte oplossing voor u!

Veelzijdige PLA-composteerbare broodjescontainers

Behalve dat deze containers een milieuvriendelijke optie zijn, hebben ze nog een aantal extra voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld erg sterk, wat betekent dat uw broodjes en ander voedsel goed beschermd zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken dat ze onderweg breken of verkruimelen.

Vergeleken met andere soorten verpakkingen, zoals plastic, zijn PLA-maïszetmeel sandwichverpakkingen veel milieuvriendelijker en duurzamer. Plastic heeft honderden jaren nodig om te ontbinden, wat betekent dat het zich ophoopt in het milieu en schade toebrengt aan natuurlijke ecosystemen en wilde dieren. PLA-verpakkingen daarentegen vergaan in slechts enkele maanden en worden een natuurlijke meststof, die bijdraagt aan de vruchtbaarheid van de bodem en de gezondheid van de planeet.

PLA-sandwichverpakkingen

Als u dus op zoek bent naar een milieuvriendelijke en duurzame optie voor uw broodjes, dan zijn PLA-maïszetmeelverpakkingen de perfecte keuze en u vindt ze in onze uitgebreide catalogus. Ze zijn niet alleen veilig voor het milieu, maar beschermen uw voedsel ook op een effectieve en praktische manier.

Bestel vandaag nog en ontdek alle voordelen van onze PLA sandwichverpakkingen!

Bekijk meerZie minder