Aluminium Schalen met Deksel

Als u uw eten mee wilt nemen naar een picknick, naar het huis van uw beste vriend of naar een evenement, dan zijn de aluminium bakjes met deksel de beste optie. Kies de optie die het beste bij u past uit onze catalogus.

Actieve filters

    Als je cannelloni zo goed wilt maken als die van oma, zijn er geen excuses meer. De aluminium bakjes met deksels maken het mogelijk om het voedsel in de oven te koken zonder het risico te lopen dat de verpakking wordt vervormd. Omdat ze gemaakt zijn van aluminium, kunt u met deze trays bovendien de temperatuur van het eten op peil houden, zodat uw klanten het mee naar huis kunnen nemen zonder dat het snel koud wordt.

    Als uw bedrijf een take-away of take-away service is, zijn aluminium trays met deksels de perfecte keuze. Aan de andere kant, als uw bedrijf een cateringservice aanbiedt waarbij u maaltijden moet vervoeren, zullen deze containers ook een grote hulp zijn. Dankzij hun anti-vet deksel kunnen uw klanten hun maaltijden nemen zonder bang te hoeven zijn voor het morsen van de inhoud.

    Een ander voordeel van aluminium schalen met deksels is dat ze u in staat stellen om efficiënt te verzamelen en te reinigen. Als je ze eenmaal gebruikt hebt, hoef je ze alleen nog maar in de container te gooien en dat is het!

    Onze aluminium bakjes met deksels hebben een zilveren afwerking die uw maaltijden een zo formele en aantrekkelijke uitstraling geven dat ze niet kunnen weerstaan aan het uitproberen ervan. In MonoUso hebben we verschillende modellen zodat u de beste optie kunt kiezen om uw recepten perfect te maken. En koken!

    Bekijk meerZie minder