Plastic Zak (BO-PP)

De Bioriented Plastic Zakken zonder Afdichtingen zijn een van de meest aanbevolen productverpakkingen voor voedsel, gezondheid en hospitality transport. In MonoUso bieden wij u een breed scala aan PP Unsealed Bags, van verschillende afmetingen en prijzen. Hiermee kunt u met een gerust hart allerlei producten, zelfs levensmiddelen, opslaan. Ga naar binnen en vind de Transparante Polypropyleen Zak die het beste past bij uw behoeften en sluit hem af zoals u dat wilt.

Actieve filters

    De Bioriented Polypropyleen Zakken Zonder Verzegeling zijn de meest economische oplossing voor het verpakken, verpakken en beschermen van al uw producten. Dit soort Plastic Tassen zijn zeer veelzijdig vanwege de diversiteit aan artikelen die ze kunnen bevatten, hoewel ze het meest gebruikt worden voor voedingsmiddelen.

    Deze Bioriented Plastic Tassen zonder rits zijn ideaal om voedsel te bevatten en kunnen met warmte worden afgesloten of met tape, ringen, touwen, enz. worden gesloten. Ze zijn bestand tegen hoge en lage temperaturen en worden aanbevolen voor gebruik in de voeding, de gezondheidszorg, de horeca, enz.

    Als u op zoek bent naar dikkere zakken en om de verpakte producten een vleugje klasse te geven, kunt u kiezen voor deze Bioriented Plastic Tassen zonder rits. En als deze niet aan uw wensen voldoen, vindt u in MonoUso een grote verscheidenheid aan Plastic Tassen die zich zeker zullen aanpassen aan wat u zoekt. Als u opbergzakken met speciale sluitingen nodig heeft kunt u kiezen voor de Plastic Tassen met Rits, er zijn ook de Plastic Tassen met Schrijfbanden, om de opgeslagen inhoud duidelijk te identificeren, Plastic Tassen met Zelfbevestiging en Flap, Plastic Tassen met Zelfbevestiging en Euro Boor zeer bestendig en waterdicht, Plastic Tassen met Cursorsorsluiting alsof het een koffer is, en nog veel meer.

    Bekijk meerZie minder