Materiaal

Producttype

Kleur

Metingen

Papieren zakken met handvaten

Ontdek onze catalogus van papieren zakken met handvaten met meer dan 100 referenties en kortingen

En vergeet niet, als u hulp nodig heeft bij het kopen van papieren zakken met handvatten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u gespecialiseerde aandacht bieden.

 • Veilig en stevig
 • Bescherming om uw handen niet te beschadigen
 • Ruime keuze aan capaciteiten en formaten
 • Mogelijkheid tot personalisatie
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Papieren zakken met handvaten


Actieve filters

De praktische en veelzijdige handvatten

Papieren handvatten worden veel gebruikt in allerlei sectoren: voeding, mode, detailhandel, groothandel, enz. Daarom kan een verkeerde keuze het goede werk in uw bedrijf verpesten. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van zakken met papieren handvatten die de nodige eigenschappen hebben om elke soort uitdaging te overwinnen.

Als er één product is dat de laatste jaren vooruit is gegaan, dan zijn het wel tassen met handvatten. De dagen van kwetsbaarheid zijn voorbij, aangezien fabrikanten veel hebben geïnvesteerd in hun stevigheid. Onze papieren handvatten zijn ontworpen om:

 • Uw handen niet te verwonden tijdens het hanteren
 • Een redelijk gewicht te houden
 • De binnenruimte te maximaliseren zonder aan stevigheid in te boeten
 • Herbruikbaar zijn
 • Zeer gemakkelijk te recycleren zijn
 • Maatwerk mogelijk maken

Zoals u ziet, hebben we veel liefde in onze catalogus gestopt. We weten zeker dat u niet teleurgesteld zult zijn!

Papieren kraftzakken met handvatten

We hebben het gecontroleerd: u houdt van papieren kraftzakken met handvatten. Misschien is het omdat ze de echte klassieker van de categorie zijn, of misschien is het vanwege hun natuurlijke kleur, die altijd een winnaar is. Feit is dat kraftzakken met handvatten een van de bestsellers van Monouso zijn en daarom hebben we een enorme catalogus.

Bovendien is een van de voordelen van dit materiaal dat het perfect is van de horeca en voedingsindustrie tot kleding- en modewinkels. De reden is dat de duurzame boodschap in geen enkele zaak misstaat.

Dus nu weet u het: als u wilt gaan voor een perfecte mix tussen betrouwbaarheid en esthetiek, dan is de kraft papieren zak met handvatten uw bondgenoot.

Witte papieren zakken met handvatten

Ja, kraft is de klassieker, maar witte papieren zakken met handvatten zijn de allrounder van de categorie.

De belangrijkste verdienste van witte papieren zakken met handvatten is dat de boodschap die wordt overgebracht, nooit beter gezegd, een blanco canvas is. Dit product kan netheid of netheid overbrengen, wat essentieel is in voedings- of zelfs gezondheidsgerelateerde bedrijven.

Maar laten we niet vergeten dat wit een kleur is die perfect integreert met elk type merk. Dit betekent dat ongeacht de kleur van uw bedrijfslogo of de inrichting van uw pand: als u uw product in een van deze zakken serveert, versterkt u uw imago.

Verkiest u andere kleuren? U hebt papieren tassen met handvatten in groen, turkoois, oranje, roze, rood, zwart...

Goedkope papieren tassen met handvatten

Het kost heel, heel veel tijd om zo'n uitgebreide en concurrerende catalogus van goedkope papieren tassen met handvatten te krijgen. Daarom hebben we het u gemakkelijk gemaakt. Vergeet echter niet dat om u deze kampioenschapsprijzen te kunnen aanbieden:

 1. Wij onze leveranciers zorgvuldig hebben geselecteerd, om ze zo strak mogelijk te krijgen.
 2. Wij hebben onze ervaring van meer dan 10 jaar in de sector gebruikt.
 3. Wij schonen onze catalogus zodat u alleen de meest concurrerende producten vindt.

Wij zijn trots. Laat het zien!

Papieren zakken met handvat die u vindt in Monouso

Als laatste detail, vergeet niet dat u bij Monouso meer vindt dan alleen de typische papieren zak met handvat.

We hebben bijvoorbeeld verschillende soorten handvatten, zoals papieren tassen met gekrulde of gevlochten handvatten , een product waarvan de handvatten worden versterkt door het draaien van het materiaal.

Een ander opvallend product zijn de tassen met platte handvatten, een concept dat tot doel heeft de greep te verbreden, de weerstand en de stabiliteit te verbeteren en beschadiging van de handen te voorkomen.

Ten slotte zijn er nog andere modellen, zoals tassen met katoenen handvatten of zelfs kraftpapier tassen met gestanste handvatten, een van de meest economische tassen.

Vergeet niet dat u bij Monouso ook papieren zakken zonder handvatten kunt vinden, dus als dit is wat u zoekt, vindt u een uitgebreide catalogus van dit product. U vindt er ook onze selectie Amerikaanse papieren zakken, een zeer populair type product in de horeca en meer bepaald in de afhaalsector.

Bekijk meerZie minder