Drinkrietje

Rietjes zijn de ideale aanvulling op alle soorten dranken, omdat ze niet alleen de consumptie ervan vergemakkelijken, maar ook een vleugje persoonlijkheid en onderscheidend vermogen toevoegen aan frisdranken, smoothies, slushdranken en combinaties. Rietjes in verschillende maten, kleuren en materialen vormen een breed assortiment aan Rietjes die zich aanpassen aan elke situatie en die een onovertroffen praktisch nut bieden aan cocktailbars, cafés en restaurants. 

Actieve filters

Flexibele Rietjes

De Flexibele Rietjes zijn perfect voor het vormen en kleuren van uw drankjescombinaties op elk evenement of in de horeca.

Grote rietjes, kleine rietjes, zwarte rietjes, gekleurde rietjes, fluorescerende rietjes, gedecoreerde rietjes, in alle soorten en maten tegen de beste prijs.

Drinkrietje

Rechte Rietjes zijn geweldig om mee te drinken, of het nu gaat om Plastic Rietjes of Papieren Rietjes. We hebben Rechte Rietjes in verschillende kleuren en vormen. Ontdek ze!

Plastic rietjes

Als u elk detail van uw feest of evenement wilt controleren, is het essentieel dat u plastic rietjes heeft, want die zijn de perfecte aanvulling op elk drankje.

Papieren rietjes

Papieren Rietjes zijn de beste accessoires geworden om te genieten van uw verfrissing op elk feest of speciaal evenement. Deze Papieren Rietjes zijn een trend in decoratie geworden, hun ontwerpen zijn zeer vrolijk en innovatief en geven leven en kleur aan elke leuke act die de moeite waard is. Onze Papieren Rietjes, 100% ecologisch, zijn gemaakt van dik papier dat speciaal behandeld is voor voedsel, deze samenstelling maakt ze zeer veilig en houdt ze urenlang stijf.

Ecologische biologisch afbreekbare rietjes

Bij evenementen, feesten, catering en proeverijen is het typisch om wegwerpproducten te gebruiken om tijd te besparen bij het schoonmaken. Wat zou u zeggen als we u zouden vertellen dat er een optie is die ook zorg draagt voor het milieu? Ecologische PLA-rietjes zijn de oplossing.

Als u op zoek bent naar een originele, elegante en grappige manier om uw drankjes te presenteren, dan heeft u de ideale categorie gevonden! Ontdek ons assortiment van Rietjes en laat u verleiden door een grote verscheidenheid aan Plastic Rietjes en Papieren Rietjes, die niemand onverschillig laten.

Verkrijgbaar in verschillende formaten en maten, Rechte Rietjes, Flexibele Rietjes en Gedraaide Rietjes zullen zich aanpassen aan de behoeften van uw klanten, familie of vrienden, met een vleugje onderscheiding en elegantie.

Plastic Rietjes en Papieren Rietjes van Monouso zullen onmisbaar worden in de drankdiensten van restaurants, bars, cafés, bioscopen, pubs, disco's, evenementen en feesten, want in deze categorie vindt u het Rietje die het best bij uw behoeften past!

Bekijk meerZie minder