Biologisch Afbreekbare kommen

Geniet van aangename bouillons, heerlijke crèmes of delicate mousses met een van onze gevarieerde Biologische Kommen, ideaal om een vleugje distinctie aan uw feest te geven zonder het milieu te schaden. In Suikerriet, Chinet en Karton, een groot assortiment flexibele, extra stijve en onbreekbare schalen. Kortom, bij MonoUso bieden wij u een brede collectie van verschillende kommen aan die u helpen om te presenteren van snack tot heerlijke desserts. In hotels, restaurants, caterings en Take Away food services zijn Kommen de meest ecologische en hygiënische vervanger van de traditionele Plastic Diepe Borden geworden.

 

Actieve filters

Chinet wit kommen

Palmblad kommen

Deze prachtige Palmblad Borden, met een houtachtige uitstraling, zijn het meest essentiële ecologische alternatief voor de levende natuur dat u kunt vinden in onze catalogus van biologisch afbreekbare borden. Van het blad zelf kun je zien hoe de gekleurde teertjes de natuurlijke wortels laten zien waarvan ze zijn gemaakt. Hun grote kwaliteit en weerstand maken ze producten die, in hun specifieke gebruik, herbruikbaar zijn. Maak uw ecologische tafel compleet met Suikerriet borden, Houten Bestek of Ecologische Papieren Servetten.

Karton Feestartikelen kommen

De Kartonnen Borden kunnen ook versierd worden, waardoor ze de hoofdrolspelers zijn van alle partijen die ze verdienen. Deze kartonnen Feest Borden, zoals ze bekend zijn, zijn de ideale aanvulling als het gaat om het decoreren van een tafel voor een evenement. Verjaardagen, jubilea, eerbetuigingen of fancy dress, dit wegwerp servies is speciaal voor themafeesten waar de kleur en helderheid vreugde geven aan het moment. 

Bamboe kommen

De Bamboe Borden, gemaakt van 100% natuurlijke bamboe, zijn een ideale optie om de meest veeleisende tafels af te maken zonder de zorg voor het milieu uit het oog te verliezen. Onder een zeer oosterse vormgeving zijn deze Ecologische Kommen ideaal om voorgerechten, salades, soepen of rijstporties in te bewaren en bieden ze een onovertroffen kwaliteitsservice. De biologisch afbreekbare bamboe borden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en passen zich aan elke situatie aan waar het gebruik van een oven of magnetron niet nodig is, omdat dit materiaal bestand is tegen een temperatuur tot 70ºC. 

Suikerriet kommen

De Wegwerpbare Composteerbare en Biologisch afbreekbare Suikerriet borden worden gemaakt van de resterende bast zodra de boeren het suikerriet uitpersen om de suiker te extraheren. Ideaal voor het aanbieden van bouillons, desserts en snacks bij elke receptie, deze kommen zijn 100% milieuvriendelijk en kunnen worden verwarmd in de magnetron.

De beste manier om milieuschade te bestrijden is door gebruik te maken van biologisch afbreekbare producten. In deze sector weten we dit en daarom bieden we u een breed assortiment aan van Ecologische Kommen met het duidelijke doel om uw evenement een vleugje onderscheidend vermogen te geven en op zijn beurt te helpen de gezondheid van ons ecosysteem te verbeteren.

In Suikerriet, Chinet of Karton kunnen deze Kommen van Cellulose Pulp gemakkelijk worden afgebroken en in de bodem worden gedeponeerd om uw eigen meststof te worden.

Zonder hun smaak over te brengen op voedsel, vertonen deze gebruiksvoorwerpen een stijf en elegant aspect en zijn ze vetvrij, perfect bruikbaar voor microgolven, omdat ze bestand zijn tegen hoge temperaturen zonder dat ze door de hitte heen gaan.

In onze catalogus vindt u ook een grote collectie Borden, Dienbladen, Bestek, Servetten en Biologisch afbreekbare Bekers, de perfecte optie om uw gasten te verrassen en in harmonie met de planeet te zijn.

 

Bekijk meerZie minder