Karton Feestartikelen kommen

De Kartonnen Borden kunnen ook versierd worden, waardoor ze de hoofdrolspelers zijn van alle partijen die ze verdienen. Deze kartonnen Feest Borden, zoals ze bekend zijn, zijn de ideale aanvulling als het gaat om het decoreren van een tafel voor een evenement. Verjaardagen, jubilea, eerbetuigingen of fancy dress, dit wegwerp servies is speciaal voor themafeesten waar de kleur en helderheid vreugde geven aan het moment. 

Actieve filters

    Informeel, maar leuk, vrolijk en leuk, zo zijn onze Papieren feest borden. Hun verscheidenheid aan kleuren zal vreugde geven aan uw feesten, zonder de duurzaamheid en hygiëne te vergeten, want ze zijn wegwerpbaar en gemakkelijk te ontleden. U kunt onze feest artikelen combineren met onze gekleurde plastic bekers en bestek en enkele vrolijke servetten.

    Dankzij onze Speciale Feest Artikelen kunt u het typische feest vergeten met de traditionele witte Plastic Borden die normaal gesproken voor elke gelegenheid worden gebruikt, omdat u met onze Feest Borden een vleugje vreugde kunt geven. Een bestendig servies, met een breed assortiment aan kleuren waarin u ontwerpen vindt voor alle smaken: speciaal voor meisjes, voor jongens, voor themafeesten, met modieuze tekeningen en zelfs een hoog assortiment met meer verfijnde ontwerpen, een geweldige catalogus voor u om degene te vinden die u zoekt.

    Bekijk meerZie minder