Materiaal

Vorm

Metingen

Goedkope Tafelkleden

Stelt u zich een groep eters voor die in uw restaurant aankomen. Ze hebben gereserveerd voor een belangrijk feest en verwachten een onvergetelijke ervaring te beleven. Wanneer ze echter aan tafel gaan zitten, merken ze dat het tafellinnen niet onberispelijk is en dat er vlekken en etensresten op zitten. Hoe denk je dat ze zich zullen voelen als ze dat zien? Ze zullen waarschijnlijk teleurgesteld zijn en hun eetervaring zal er waarschijnlijk onder lijden, toch?

Een snelle, duidelijke en effectieve oplossing zou zijn om te kiezen voor praktische tafelkleden, zoals papieren tafelkleden, die ideaal zijn voor hotels, restaurants en cateringbedrijven . Hiermee kunt u uw tafels beschermen en tegelijkertijd uw ruimte een origineel tintje geven. Tot de belangrijkste voordelen van papieren tafelkleden behoren de volgende:

  • Hygiëne: papieren tafelkleden zijn wegwerpbaar en zullen dus uniek zijn voor elke klant of groep klanten.
  • Tijd- en geldbesparing: zeg maar dag tegen wasmachines en strijkijzers. U hebt uw tafellinnen in perfecte staat en klaar om steeds opnieuw te gebruiken.
  • Gemak: ze zijn licht en kunnen heel gemakkelijk worden gelegd.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Goedkope Tafelkleden


Actieve filters

Praktische papieren tafelkleden voor de horeca

Papieren tafelkleden zijn een uitstekende optie voor wie een praktische, economische en elegante oplossing zoekt om zijn tafel bij elke gelegenheid te versieren.

Op rol, individueel, voorgesneden... De magie van papieren tafelkleden heeft ook te maken met de vele formaten waarin we van al hun voordelen kunnen genieten. Een feest van kleuren, vormen en toepassingen om gemakkelijk het kleed te vinden dat het best bij uw bedrijf en de behoeften van uw klanten past.

Of u nu op zoek bent naar een bloemendessin voor een lentediner, een stippenpatroon voor een kinderfeestje of gewoon een effen kleur voor een informeel diner, bij Monouso vindt u altijd een papieren tafelkleed dat aan uw behoeften voldoet. Dankzij de ruime keuze aan maten kunt u tafels van verschillende vormen en afmetingen dekken.

Maar niet alleen qua design houden de voordelen op. Als u uw cliënteel wilt verrassen en hen het grootste comfort en de grootste netheid wilt bieden tijdens hun verblijf in uw lokalen, hebt u het ideale product voor u, dat u zeker nodig hebt. Naast de ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding onderscheidt het zich door zijn vermogen om vóór elke dienst in perfecte staat te worden gepresenteerd.

Deze tafelkleden zijn ideaal voor kinderfeestjes, informele diners, barbecues, picknicks, allerlei soorten bedrijven en elke andere gelegenheid waarbij u zich geen zorgen wilt maken over het wassen en drogen van de tafelkleden na het evenement. U gebruikt ze gewoon en gooit ze weg. Zo eenvoudig is het.

Kies uit een breed assortiment papieren tafelkleden

Wilt u advies over hoe u de perfecte tafelkleden kiest? Wij raden vooral twee soorten papieren tafelkleden aan:

  • Waterdichte papieren tafelkleden zijn een uitstekende keuze voor wie zijn tafel wil beschermen tegen morsen en vlekken. Dit type tafelkleed is ontworpen met een polyethyleen coating, waardoor ze bestand zijn tegen water en vloeistoffen.
  • Geruite papieren tafelkleden zijn een klassieke en tijdloze optie die nooit uit de mode raakt. Deze tafelkleden worden gekenmerkt door hun geruite patronen, die in verschillende maten en kleuren kunnen voorkomen. Ze zijn een uitstekende keuze voor openluchtevenementen, picknicks, barbecues of om uw tafel een rustiek en gezellig tintje te geven.

Anderzijds is ecologie tegenwoordig een zeer belangrijke factor bij de keuze van de producten die in de horeca worden gebruikt. Papieren tafelkleden zijn een uitstekende keuze als u uw ecologische voetafdruk wilt verkleinen. In vergelijking met stoffen tafelkleden zijn deze tafelkleden milieuvriendelijker, omdat ze gemakkelijker te recyclen zijn.

We moeten ook rekening houden met hun absorptievermogen en de extra beschermingslaag die ze bieden voor oppervlakken, zoals de bar of de keuken, ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om het werkoppervlak te beschermen of om onder glazen aan de bar te leggen.

Bekijk meerZie minder