Gecoat Takelfleed 1,2x7

Met het duidelijke doel om geen vlekken op het meubilair te maken en om de tafel gemakkelijk schoon te kunnen maken presenteren wij u deze Waterdichte Tafelkleden. Gemaakt van waterdicht papier met een plastic laagje, zullen deze vlekbestendige tafelbedekking ervoor zorgen dat uw gasten van hun tafel genieten zonder zich zorgen te maken over mogelijke morsingen of vlekken voor het leven. 

Actieve filters

  We willen er zeker van zijn dat u het papieren tafelkleed vindt dat u zoekt, dus we hebben ook waterdichte vlekbestendige tafelkleden. Wij nemen in onze catalogus water- en vlekbestendige tafelkleden op met dezelfde kwaliteiten en aantrekkelijke designs als de papieren tafellakens, zodat u volledige vrijheid heeft om uw tafels in te richten volgens uw stemming.

  Ze voelen zachter aan dan harsen en kunnen eenvoudig met een vochtige doek worden gereinigd, zodat u uw tafels zo vaak als u wilt kunt aankleden.

  Onze waterdichte tafelkleden voelen natuurlijker aan dan harsen en hun geplastificeerde laag maakt ze het beste vlek- en vloeistofafstotend, waardoor ze niet doordringen tot de tafel. Omdat de vlekken op het oppervlak van het tafelkleed blijven zitten, wordt het resterende vuil met een eenvoudig vochtig doekje verwijderd. Deze vlekafstotende tafellakens garanderen dat uw tafel tot het einde van de avond brandschoon is.

  Bij MonoUso vindt u Vlekbestendige Witte Tafelkleden - Waterdichte Tafelkleden op rol, Vlekbestendige Gekleurde Tafelkleden - Waterdichte Tafelkleden voor Foto's en zelfs Tafelkleedklemmen. Een compleet assortiment om uw tafel te beschermen tegen vloeistoffen en vlekken.

  De magie van de vlekbestendige tafelkleden
  Als u uw tafelkleden een tweede of derde gebruik wilt geven en uw gasten laten geen sporen na, kies dan voor de waterdichte vlekafstotende tafelkleden. U en uw gasten zullen zich vermaken zonder zich zorgen te maken over mogelijke morsingen of vlekken voor het leven. Deze tafelkleden zijn ook ideaal voor gebruik buitenshuis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het weer.

  Bekijk meerZie minder