Berkenhouten Bootjes

Berkenhouten Bootjes zijn de meest populaire Mini Catering Dienbladen bij het serveren van voedsel met sauzen of siropen die kunnen morsen in een platte container.

Onze Berkenhouten Dienbladen, handgemaakt en 100% biologisch, geven onderscheiding en schoonheid aan uw receptie. De Pine Flake Trays worden op grote schaal gebruikt bij openluchtevenementen en zullen de natuur laten versmelten met de culinaire hoogstandjes die erop worden gepresenteerd.

Actieve filters

    De Biologisch afbreekbare Presentatie Dienbalden zijn de meest ecologische horeca-accessoires die u op de markt kunt vinden en worden vervaardigd uit dunne platen dennenblad.

    De grote weerstand en duurzaamheid van deze Presentatie Bootjes maken dit Wegwerpbaar Presentatie Dienbalden een product dat meerdere malen gebruikt kan worden voordat het wordt weggegooid.

    Alsof het eten uit het blad zelf wordt geserveerd, kunnen onze Mini Presentatie Bootjes worden beschouwd als een van de meest natuurlijke producten die u in onze catalogus vindt. Zonder chemische toevoegingen of compressies zult u zien hoe u bij het visualiseren van de Presentatie Bootjes de korrels van het hout zelf voor uw ogen tekent.

    Als u deze schalen wilt aanvullen met 100% natuurlijke producten uit hetzelfde assortiment, aarzel dan niet om onze catalogus van Biologisch afbreekbare Miniaturen te raadplegen.

    Bekijk meerZie minder