Multifunctionele Bepulp bakjes

Probeer onze Organische Multifunctionele Verpakkingen, laten we respect hebben voor ons milieu. Dankzij deze prachtige Biologisch afbreekbare Multifunctionele Containers, die verschillende compartimenten hebben om verschillende soorten voedsel te kunnen verdelen, kunt u overal genieten van een aangename maaltijd. Met onze BePulp Multifunctionele Containers gaat comfort hand in hand met verantwoordelijkheid.

Actieve filters

  Biologisch afbreekbare multifunctionele containers zijn essentieel in veel afhaalbedrijven. Dit type voedselverpakking is gemaakt van bagasse, dat wil zeggen van suikerriet, "zodra de suiker uit het riet is gehaald, is de rest bagasse".  In het verleden werd het verbrand, waardoor een grote hoeveelheid CO2 in de atmosfeer werd geproduceerd, maar vandaag de dag wordt het hergebruikt om dit type Multifunctionele Recyclebare Container te produceren.

  Aarzel niet meer en word respectvol met het milieu, het kopen van Ecologische Multifunctionele Verpakkingen is nu makkelijker dan ooit dankzij MonoUso.

  Bij ons kunt u profiteren van vele voordelen, zoals gratis verzending binnen 24-48 uur vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst, of onze meerdere betaalsystemen, zodat u het systeem kunt vinden dat het beste bij uw behoeften past.

  Dit alles en nog veel meer als u nu uw ongelooflijke Ecologische Multifunctionele Verpakkingen koopt, kopen met MonoUso is altijd kopen tegen de beste prijs en met een maximum aan vertrouwen.

  En als dit niet de Voedsel Verpakking is die u nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet om onze rubrieken Kunststofverpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, FOAM Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen of Verpakkingszakken te raadplegen. 

  Bekijk meerZie minder