Steak Marker

Wilt u uw klanten en gasten laten zien dat u om hen geeft? Het is net zo eenvoudig als het toevoegen van een klein detail zoals voedselmarkers met een kleine beschrijving van het product. Het is iets heel eenvoudigs dat je niets kost en iedereen zal verrassen.

Actieve filters

  Er is altijd gezegd dat kleine details een verschil maken en met voedselmarkers kan dit niet meer waar zijn. Deze eenvoudige eetstokjes zijn een origineel detail dat de presentatie veel persoonlijkheid en stijl zal geven.

  NUTSBEDRIJVEN VAN VOEDSELMARKERS:

  • Het markeren van de prijs van het product.
  • Naam van het gerecht.
  • Kenmerken van het gerecht.
  • Tafelnummer.
  • Aanbiedingen en kortingen


  Op onze website vindt u verschillende modellen: aan de ene kant hebben we de traditionele Voedsel markers gemaakt van houten stokjes die al geschreven zijn met motieven als 'glutenvrij', '100% veganistisch' of 'lactosevrij'. Deze markeringssticks kunnen zeer nuttig zijn om uw klanten te waarschuwen en te laten zien dat u om hen geeft en alle opties in overweging neemt.

  Als u daarentegen een persoonlijk tintje aan de presentatie wilt geven, dan hebben we bij MonoUso bamboestokken met een klein bordje erop, zodat u ze naar wens kunt aanpassen.

  Al onze modellen van food markers hebben een grote weerstand en elasticiteit, dus er is geen gevaar dat ze gemakkelijk breken.

  Ze hebben een veelheid aan toepassingen!

  Dit type marker kan bij veel verschillende gelegenheden en op veel verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt als prijsmarker of voor kortingen en aanbiedingen.

  Als u thuis een feestje heeft, kunt u deze stokken gebruiken om de naam van het gerecht te schrijven en het op een zeer aantrekkelijke manier aan uw gasten te presenteren. U maakt het voor hen ook gemakkelijker om te kiezen, omdat ze met een snelle blik weten wat elk gerecht is.

  Een ander mogelijk gebruik is om ze te gebruiken als tafelmarkering, om te weten welk nummer elk van hen heeft op bruiloften, evenementen of restaurants. Onze bamboe kaarthouders zijn hier ook ideaal voor. Hun eenvoudige maar elegante ontwerp zal de toets van klasse geven die uw tafel nodig heeft.

  Maak van de gelegenheid gebruik om voor uw gasten te zorgen terwijl u de presentatie van uw producten een origineel en persoonlijk tintje geeft.

  Bekijk meerZie minder