Houten Stokjes

Plat, met linten, met een hartvormige of zeepaardvormige afwerking, met een greep of in de vorm van een banderilla, de Houten Spiesjes zijn het perfecte gereedschap om elk soort voorgerecht, tapa of dessert te spietsen, zowel koud als warm, en zijn ook ideaal voor het versieren van eten en cocktails.

Deze wegwerpspiesjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en zijn eenvoudig te monteren en snel op te pakken. Ze hoeven niet te worden gewassen of gedroogd, want het zijn wegwerpspiesjes.

Actieve filters

    In verschillende ontwerpen, modellen en maten, altijd kleiner dan een houten spies, zijn deze biologisch afbreekbare spiesen de ecologische vervangers van de traditionele plastic vorken.

    De Houten Spiesen, ook wel Noshi Spiesen genoemd, hebben een grote renovatie ondergaan die varieerde van de klassieke Houten Stok, iets langer voor spiesen, tot deze nieuwe ontwerpen die perfect passen bij de culinaire bereidingen die een cateringbedrijf vandaag de dag aanbiedt.

    Kortom, op onze website vindt u allerlei soorten houten spiesen en vervangers die verschillen in grootte, dikte en materiaal: van de decoratieve kunststofpluggen, via een breed assortiment aan spiesen en snackvorken, tot de traditionele houten spiesen, biologisch afbreekbare vorken of sushistokjes. Aarzel niet en vraag het ons.

    Bekijk meerZie minder