Servetten Houder

De servetring is een onmisbaar stuk in de decoratie van elke tafel. Naast het nut, versiert het de tafel en geeft het een grote aantrekkingskracht. Bij MonoUso bieden wij u een breed assortiment aan mogelijkheden om uw tafels een uniek tintje te geven.

Types van Servetten Houder

Actieve filters

  De servetring is een van die kleine details die het verschil kunnen maken. Het is een object dat iedereen verwacht te vinden op de tafel als ze naar een bar of restaurant gaan. Echter, afhankelijk van het type servetring dat u kiest, kan het de decoratie van uw plaats volledig veranderen.

  Servetringen voor bars en restaurants
  Kunststof, staal, aluminium, hout, bamboe, methacrylaat, draad... Er zijn vele materialen waarvan uw servetringen gemaakt kunnen worden en waarmee u de perfecte organisatie van de tafel bereikt. In MonoUso kunt u het type servettendoos kopen dat u wilt, afhankelijk van de uitstraling die u aan uw tafels wilt geven.

  WAAROM KIEZEN VOOR DEZE SERVETRINGEN?

  • Extreme kwaliteit.
  • Lange levensduur.
  • Allerlei soorten ontwerpen en kleuren.
  • Ze kunnen het uiterlijk van je huis volledig veranderen.
  • Praktisch.
  • Veelzijdig.


  SOORTEN SERVETRINGEN
  Voor de meer klassieke hebben we de verticale servetringen die in veel bars en restaurants worden gebruikt. Deze servetringen zijn ideaal voor zowel bar- als tafelservice. Ze zijn zeer comfortabel in het gebruik door de gebruiker en hun ontwerp is praktisch en functioneel. Binnen dit type servettendoos kunt u kiezen uit de klassiekers zoals de Plastic Miniservis Dispenser of de Roestvrijstalen Miniservis Dispenser, die resistenter en duurzamer zijn.

  In navolging van de lijn van de verticale servetringen hebben we ook modellen van hout zoals de Houten Servetringdispenser (17x17) die een grotere weerstand hebben en uw bedrijf een meer formele en serieuze tintje geven. Als u daarentegen uw tafels een origineler uiterlijk wilt geven, dan is de MaxiServis Tabletop Dispenser een goede optie.

  Een ander type servetringen zijn de cocktailringen. Hun elegante ontwerp maakt ze perfect voor elk evenement. Dit type servetringen wordt veel gebruikt in restaurants, hotels en cateringbedrijven en bij het serveren van proeftafels. Binnen deze categorie vindt u een zeer economische optie zoals de Methacrylaat Cocktail Servetten Ring (20x20), die een eenvoudige en zeer praktische afwerking heeft. Een andere optie die zeer populair is onder hoteliers vanwege de goede kwaliteit-prijsverhouding is de Houten Cocktail Servetring, de perfecte bondgenoot om een goede service te bieden in cafés of in ieder geval. Met deze servettendoos dekt u zeker een basisbehoefte op elke plaats en geeft u bovendien een elegante, sobere en strakke uitstraling.

  Servettendispenser
  Het hebben van een kwaliteitsvolle servetdispenser is cruciaal voor uw klanten om altijd proper te blijven, ze kunnen ten allen tijde vlekken vermijden door de ene na de andere servetdispenser uit te nemen met dit type van dispenser die overal mee naartoe kan worden genomen.

  Originele servettendozen
  We weten allemaal hoe belangrijk originaliteit is op elke plek die de moeite waard is. We houden ervan dat onze site uniek is en een persoonlijke touch heeft, daarom hebben we bij Monouso originele servetringen die zich aanpassen aan uw behoeften.

  Tot slot, als uw prioriteit de kwaliteit is, is de beste optie de Bamboo Cocktail Servetten Ring (20x20). Resistent, duurzaam, veelzijdig en duurzaam, de perfecte keuze als u op zoek bent naar een vleugje elegantie.

  Misschien bent u ook geïnteresseerd in ons papieren servetgedeelte.

  Bekijk meerZie minder