Plastic Zakken

Plastic zakken zijn de beste verpakking voor het opslaan, vervoeren of conserveren van elk type product, inclusief voedsel. Bij MonoUso bieden wij u een breed assortiment aan Plastic Verpakkingen zoals T-shirt tassen, Market Bags, Vacuümzakken of elke zak met een zelfklevende sluiting, met een schuifregelaar, met een klep of met een Euroboor. Wij passen onze Verpakkingsproducten aan uw behoeften aan en zoeken ze allemaal op om u in alle veiligheid objecten te laten vervoeren. U vindt ze in verschillende maten en prijzen.

Actieve filters

Plastic Zak (PE)

In MonoUso bieden wij een breed assortiment aan plastic zakken zonder rits, van verschillende afmetingen en prijzen. Met hen kunt u allerlei producten, zelfs voedsel, met totale gemoedsrust opslaan. Ga naar binnen en vind de transparante polyethyleenzak die het beste bij uw behoeften past en sluit hem af zoals u dat wilt.

Hermetische tassen met sluiting

Moet u uw producten veilig opbergen in een container die u in staat stelt om gemakkelijk te openen en te sluiten? De luchtdichte rits-tassen zijn voor u ontworpen. In onze catalogus vindt u een breed scala aan hermetische zakken zoals onze PE-ritszakken, PE-ritszakken met schrijfstrip, PE-ritszakken met zelfsluiting, PE-ritszakken met zakje en de PE-cursorzakken.

Plastic Zakjes CPP Zelfklevende Sluiting

De CPP Plastic Tassen met Zelfklevende Flap zijn de perfecte transparante verpakking om kleding te presenteren in verkoopformaat of voor uw was- en strijkbedrijf. Door de zelfklevende Flap is het product gemakkelijk uit te nemen en in te brengen, waardoor het product beschermd is tegen mogelijke vlekken of wrijving. Deze Clear CPP Plastic Tassen zijn de beste presentatie voor de producten van uw bedrijf.

Cellofaanzakken

Onze hoogwaardige cellofaanzakken van Monouso zijn perfect voor een breed scala aan zakelijke en productiebehoeften. Of u nu van plan bent een product te verpakken voor de detailhandel, unieke cadeaumanden voor een speciale gelegenheid te maken of gunsten te verlenen op een groot marketingevenement, onze heldere cellofaanzakken zijn klaar voor elke taak.

Plastic draagtas

De T-shirt Plastic Tassen zijn een zeer resistente, veelzijdige, economische en functionele variant van Verpakkingstassen. Het is de meest aanbevolen en comfortabele manier om producten, vooral levensmiddelen, te vervoeren.  Kunststof zakken met handvaten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en ook te koop in verpakkingen van minimaal 50 stuks. Zo kunt u een bestelling plaatsen die zich aanpast aan uw behoeften en kunnen uw klanten hun aankoop altijd op de meest comfortabele manier vervoeren.

Plastic Tassen zijn gemaakt van een resistent materiaal dat het mogelijk maakt om objecten op een comfortabele en veilige manier te vervoeren. T-shirt tassen, ook wel bekend als T-shirt tassen of T-shirt handvat zakken, is een product dat extreem wordt gebruikt in de dagelijkse routine van mensen voor zijn functionaliteit en draagbaarheid door het gebruik van handvatten voor het transport.

Als je behoefte hebt aan dikkere tassen, een beetje elegantie voor het verpakken van producten kun je Bioriented Polypropyleen Tassen zonder Sluiting proberen. Echter, als u zakken nodig heeft om iets op te slaan waarin u speciale sluitingen nodig heeft kunt u kiezen voor Plastic Tassen met ritssluiting, er zijn ook Zip Plastic Tassen met Schrijfbanden, om de opgeslagen inhoud duidelijk te identificeren, Plastic Tassen met Zelfsluiting en Zak met Kleefband en Flap, Plastic Tassen met Zelfsluiting en Euroboor zeer resistent en waterdicht, of Plastic Tassen met Cursorsluiting, alsof het een geval is, en nog veel meer.

U kunt nu plastic zakken kopen, we hebben mooie plastic zakken, en hier vindt u wat u nodig heeft met betrekking tot plastic zakken informatie voor u om niets te missen.

Krijg plastic zakken voor uw handel, onze plastic zakken voor winkels zijn milieuvriendelijk, plastic zakken die bijdragen aan een betere wereld, het kopen van plastic zakken met handvatten is nog nooit zo gemakkelijk geweest, plastic zakken die we verkopen zijn een garantie voor succes, we geven u de grootte van plastic zakken die u nodig hebt, we maken dat goedkope handvat plastic zakken zijn geen probleem op geen enkele manier, krijgen goedkope plastic zakken.

Onze plastic tassen met grote handgrepen zijn een perfecte bondgenoot voor elk kostbaar voorwerp. We kunnen in uw plastic zakken elk logo dat u wilt toevoegen, we hebben harde plastic zakken in kleuren, krijgen plastic zakken in Spanje.

Krijg wat je nodig hebt met ons dankzij onze verkoop van plastic zakken krijgen sommige goedkope plastic zakken online.

Bekijk meerZie minder