Vacuumzakken

Verkrijgbaar in verschillende maten, bieden wij een breed assortiment aan vacuümzakken voor huishoudelijk gebruik met een glad en gegaufreerd gezicht, om de afzuiging van lucht te vergemakkelijken.

Ideaal voor het invriezen, onze Embossed Vacuümzakken zijn gemaakt van zeer transparant Polyamide en Polyethyleen, zodat de inhoud ervan in één oogopslag te zien is, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd.

Deze Vacuümzakken voor particulieren zijn niet geschikt voor pasteurisatie, maar ze zijn wel geschikt om tot 6 maanden bij -20ºC in te vriezen en kunnen tot 2 uur bij 80ºC of tot 15 minuten bij 100ºC worden gekookt.

Als u verse producten wilt beschermen tegen lucht en vocht om hun houdbaarheid te verlengen zonder kwaliteitsverlies, dan zijn de Embossed Vacuümzakken perfect voor u. Vlees, vis, fruit, worstjes, vleeswaren en groenten gaan langer mee in uw koelkast of vriezer. Nog twijfels?

Als Home Verpakkings Zakken niet zijn wat u nodig heeft, nodigen wij u uit om andere Plastic Vacuümzakken te ontdekken zoals Vacuümzakken voor Professionals; maar ook andere Plastic Zakken zoals PE Slider Gesloten Zakken, PE Zippered Zakken of PE Unsealed Zakken, onder andere.

Actieve filters