Plastic Puntzak

De Plastic Mini Puntzakken zijn de meest moderne en  nonchalante Catering Accessoires die u nu op de markt vindt. Deze Plastic Mini Puntzakken gaan van de ondersteuning van churros en gebakken voedsel op grote schaal, om de hoofdrolspelers van de meest verfijnde evenementen, het presenteren van kleine culinaire hoogstandjes, waardig van de beste chef-kok te worden.

Onze Plastic Mini Puntzakken combineren met alles en zijn een perfecte begeleider van uw evenementen, waarbij het eten dat ze presenteren de hoofdrol speelt.

Actieve filters

    Voedsel Servering Puntzakken zijn de oudste en meest moderne voedingsondersteuning die we kennen. Als tientallen jaren geleden papieren kegels dienden als verpakking voor de verkoop van churros, frieten, kippenballen of kaassticks, dan hebben ze vandaag de dag hun vorm gereduceerd, hun ontwerp geëvolueerd en zijn ze gemaakt van polystyreen, een zeer resistente kunststof die hen glans en consistentie geeft.

    Dankzij de Plastic Puntzakken kunt u de hapjes in groepsverband presenteren, zodat alle eters hun Mini Wegwerpbare Puntzakken kunnen uitkiezen en kunnen genieten van de culinaire hoogstandjes die ze aanbieden.

    Deze Mini Wegwerpbare Puntzakkenzijn ideaal voor professionele catering en worden veel gebruikt in bars, openlucht evenementen of op straat. Deze Plastic Puntzakken zijn speciaal aangeduid voor feesten of evenementen in de tuin waar ze een exotische toets aan het evenement zullen geven.

    Bekijk meerZie minder