Kartonnen Bekerhouders

Bekerhouders en kartonnen hoezen zijn noodzakelijke accessoires. Voor het dragen van Koffiekopjes biedt de bekerhouder gemak en de kartonnen koffer zorgt ervoor dat de klant zich niet verbrandt.

Actieve filters

    Bij MonoUso hebben we voor de goedkoopste prijs op internet een ruime keuze aan bekerhouders en kartonnen koffers. Enerzijds bekerhouders voor 2 of 4 glazen, anderzijds hebben we een model dat speciaal is ontworpen voor menu's met ruimte om 2 glazen te plaatsen en daarnaast enkele hapjes zoals olijven. Ze worden geleverd met luxe om de glazen te vervoeren en zijn ook gemaakt van topkwaliteit karton, dus ze zijn zeer stabiel. En, aan de andere kant, verschillende kartonnen bekertjes om de glazen vast te houden zonder te verbranden; een zeer nuttig accessoire bij het serveren van warme dranken.

    Wij verkopen deze bekerhouders en kartonnen hoezen aan zowel bedrijven als particulieren. We hebben ze zowel in pakketten als in dozen beschikbaar, afhankelijk van het volume van de bestelling dat u nodig heeft; in de dozen geven we 20% korting direct op de aankoop, en we leveren het in slechts 24-48 uur bij u thuis af!

    Bekijk meerZie minder