Papieren Bestek-Enveloppen

Van MonoUso bieden wij onze wegwerpbestekkenveloppen aan van papier, een biologisch afbreekbare en 100% recycleerbare grondstof.

Deze tassen zijn het perfecte alternatief, zodat elke klant zich comfortabel voelt in de wetenschap dat dit product uniek en exclusief voor hem is. Deze wegwerpzakjes zijn ideaal om tijd te besparen voor obers in de horeca of in bedrijven met een hoge werkdruk, maar ook om een frisser ontwerp in uw bedrijf aan te bieden.

Actieve filters

    Papieren bestek-enveloppen zijn een alternatieve manier om de in een servet verpakte gebruiksvoorwerpen aan te bieden, die alleen door de klant worden behandeld. 

    Ze bestaan uit aantrekkelijke versierde papieren tassen die een servet kunnen bevatten met het nodige bestek binnenin om een complete en comfortabele service te bieden aan uw gasten.

    Deze bestekhouders zijn ideaal voor het optimaliseren van de montagetijd van de tafels van uw bedrijf, maar ook voor het opnemen van bestek in uw bedrijf Take Away, Food Trucks of zelfs voor familie-evenementen zoals een picknick.

     Bij MonoUso bieden wij u een breed scala aan overtrekken in kleuren en dessins die perfect zijn voor uw bedrijf, aarzel niet en bestel nu!

    Bekijk meerZie minder