Wegwerp Badjas

Wegwerpbaar Badjas, gemaakt van Polyethyleen en Polypropyleen, in verschillende kleuren en met klittenband of tape sluiting, worden steeds vaker gebruikt als hygiëne-accessoires in de voedings-, gezondheids- en schoonheidssector. Bij de productie ervan wordt met het gebruik van plastic wegwerpmaterialen getracht de veiligheid en hygiëne van elke klant en elke dienst te garanderen. 

Actieve filters

    Onze Polyethyleen en Polypropyleen Wegwerpbaar Badjas zijn het perfecte kledingstuk voor elke klant of patiënt om zich comfortabel te voelen in de wetenschap dat dit kledingstuk uniek en exclusief voor hen is. Deze wegwerpbadjassen zijn steeds meer nodig in restaurants, schoonheidscentra en ziekenhuizen en garanderen de veiligheid en hygiëne van de gebruiker. Bij MonoUso bieden wij u een breed scala aan beschermingsproducten die perfect zijn voor uw bedrijf en als aanvulling op deze Wegwerpbaar Badjas, zoals: petten, maskers, schorten, handschoenen, overalls en ondergoed.

    In onze catalogus vindt u allerlei modellen en kleuren: van polypropyleenjurken met klittenbandsluiting of tape-sluiting, speciale jassen voor de voedselverwerkende industrie, wegwerpjurken in wit of gekleurd, jassen die ideaal zijn voor gebruik door kinderen of speciale jassen voor chirurgische ingrepen.

    Aarzel niet en plaats nu uw bestelling, ontvang deze binnen 24 uur met gratis verzending.

    Bekijk meerZie minder