Plastic Zakjes Polypropyleen Zelfklevende Sluiting (BO-PP)

De Bioriented Plastic Tassen met Kleeflap zijn een goede verpakking voor het bewaren van allerlei producten, waaronder levensmiddelen. Ze zijn gemaakt van PP en zijn dus zeer flexibel, bestendig, waterdicht en niet-vervuilend met een verlijmde sluiting. In deze transparante zakken met kleeflap kunt u in één oogopslag alles zien wat er is opgeborgen.

Actieve filters

    De Bioriented plastic zakken met lijmsluiting zijn een zeer efficiënte manier om artikelen op te bergen, te organiseren en zelfs te vervoeren. Het is een tas met een zelfklevende klep die perfect bestand is tegen lage temperaturen, met een zeer gemakkelijke, comfortabele, veilige en luchtdichte sluiting.

    In deze transparante zakken met zelfklevende sluiting ziet u in één oogopslag alles wat er is opgeslagen. Het is de beste manier om uw kamers netjes te houden en de integriteit van al uw voedingsproducten te bewaren.

    Naast voedsel kunt u in deze Bioriented Plastic Tassen alles opbergen: pillen, kabels, reserveonderdelen, sieraden kralen, ijzerwaren, knopen, batterijen, naaldspoelen en naaigaren.  Het is een zeer functionele Plastic Zak en de toepassingen zijn divers.

    In MonoUso vindt u de Verpakking die past bij uw wensen. Als u op zoek bent naar andere soorten plastic zakken, raden wij u aan een kijkje te nemen op de website. Hier hebben we Zippered Plastic Tassen met Schrijfbanden om de opgeslagen inhoud duidelijk te identificeren, Self-Erase Plastic Tassen met Zak, Self-Erase Plastic Tassen met Euro Drill en zeer resistent en waterdicht, Polyethyleen Tassen zonder Rits en nog veel meer.

    Bekijk meerZie minder