Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Plastic Zakjes Polypropyleen Zelfklevende Sluiting (BO-PP)

Biorented plastic zakken met kleefflap zijn een uitstekende manier om allerlei producten, waaronder levensmiddelen, te bewaren.

Ze zijn gemaakt van PP en daardoor zeer flexibel, sterk, waterdicht en niet vervuilend. In deze BO-PP zakken met klittenbandsluiting ziet u in één oogopslag alles wat erin is opgeborgen.

  • Zeer functioneel dankzij de klittenbandsluiting
  • Transparant voor een duidelijk zicht op de inhoud
  • Zelfklevende sluiting
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Plastic Zakjes Polypropyleen Zelfklevende Sluiting (BO-PP)


Actieve filters

Handige cellofaanzakjes met kleefflappen

Op zoek naar een veelzijdige en veilige opslag- en organisatieoplossing? Bioriented plastic zakjes met klittenbandsluiting zijn het perfecte antwoord. In deze categorie belichten we de BO-PP cellofaanzakken met kleefflap, een bijzonder nuttige optie voor een veelheid aan toepassingen.

Plastic zakken met klittenbandsluiting zijn een zeer doeltreffende manier om voorwerpen te bewaren, te organiseren en zelfs te vervoeren. Het is een zak met een kleefflap die perfect bestand is tegen lage temperaturen, met een zeer gemakkelijke, comfortabele, veilige en luchtdichte sluiting.

Deze zakken zijn ideaal voor het bewaren en vervoeren van levensmiddelen, omdat ze de integriteit en versheid ervan bewaren. Maar dat niet alleen, hun functionaliteit is breed en divers: tablets, kabels, reserveonderdelen, juwelenkralen, ijzerwaren, knopen, batterijen, spoelen voor naalden en naaigaren, alles kan veilig en georganiseerd worden opgeborgen in deze zakken!

Bovendien is de inhoud dankzij de zelfklevende kleppen gemakkelijk toegankelijk en direct zichtbaar, waardoor ze de perfecte keuze zijn om al uw producten netjes op te bergen. Geen eindeloos zoeken of rommel meer, met deze tassen heeft u altijd alles in het zicht en onder controle!

Kortom, als u op zoek bent naar een veelzijdige, bestendige en efficiënte opslag- en organisatieoplossing, aarzel dan niet om te kiezen voor onze BO-PP cellofaanzakken met kleefflap. Profiteer van alle voordelen en ontdek de beste manier om uw producten op te slaan en te vervoeren!

Bekijk meerZie minder