Aluminium Asbakken

Als uw bedrijf een terras of een buitenruimte heeft, is een essentieel onderdeel om een goede service te bieden de asbak. Met de aluminium asbak kunt u dit op een comfortabele en praktische manier doen.

Actieve filters

    Roken is een wijdverbreide praktijk in onze samenleving. Daarom is de asbak een onmisbaar item voor restaurants, catering, bars, cafés, feesten, beurzen of evenementen.

    Het schoonhouden van ruimtes is essentieel om uw bedrijf aantrekkelijk te maken. De wegwerp aluminium asbak zal helpen om een betere service te bieden en uw bedrijf schoon te houden. Bovendien zijn deze asbakken hygiënischer omdat ze wegwerpbaar zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over reiniging of slechte geuren.

    De aluminium asbakken hebben een zilveren afwerking en een eenvoudig maar praktisch ontwerp, omdat ze drie gleuven hebben waarin u uw sigaretten kunt plaatsen en zo kunt voorkomen dat ze eruit vallen of rollen en uw bedrijf bevuilen.

    Hoewel ze wegwerpbaar zijn, zijn de aluminium asbakken van hoge kwaliteit. Omdat ze gemaakt zijn van aluminium, zijn ze licht van gewicht en bestand tegen de hitte van sigarettenpeuken of as. Maak gebruik van deze mogelijkheid en houd uw tafels schoon tegen een zeer betaalbare prijs!

    Bekijk meerZie minder