Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Maïszetmeel PLA verpakkingen

PLA-verpakkingen zijn niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. De productie van deze verpakkingen is milieuvriendelijk, waardoor het duurzame PLA-verpakkingen van plantaardige oorsprong zijn.

Maïszetmeelverpakkingen kopen is een perfecte optie voor het serveren of vervoeren van koud voedsel en toebehoren, zoals fruit, sushi, vleeswaren, salades of sauzen, op een veilige en hygiënische manier.

 • Geef een milieuvriendelijk tintje aan uw afhaalservice.
 • Glanzend, transparant en lichtgewicht
 • Perfect voor koud voedsel
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


PLA maïszetmeel salade bakjes

PLA maïszetmeel ronde bakjes

Maïszetmeel PLA verpakkingen met deksel

Sandwich verpakkingen

Duurzame maïszetmeel PLA-verpakkingen

PLA-maïszetmeelverpakkingen zijn de toekomst van voedselverpakkingen! Vergeet plastic verpakkingen die er eeuwen over doen om in de natuur te ontbinden en maak plaats voor dit duurzame en biologisch afbreekbare alternatief. PLA, verkregen uit maïszetmeel, is een vochtbestendig materiaal, perfect om koude levensmiddelen te beschermen.

Het is een steeds populairder materiaal vanwege zijn milieuvriendelijke eigenschappen. Als u in uw bedrijf ook verpakkingen wilt toevoegen die u helpen om een duurzame horecazaak te worden, zijn deze maïszetmeelverpakkingen de beste keuze.

Maïszetmeel verpakkingen hebben de voordelen van ecologische plastic verpakkingen: resistent, veilig en hygiënisch, zonder te vergeten dat ze bijdragen aan de zorg voor het milieu omdat ze biologisch afbreekbaar zijn, dat wil zeggen dat ze na verloop van tijd door natuurlijke werking afbreken.

Deze containers hebben een aantal speciale kenmerken die ze uniek maken. Ze kunnen alles bevatten, van verse salades tot heerlijke taarten en kant-en-klaarmaaltijden. En om morsen te voorkomen en het voedsel vers te houden, hebben deze bakjes compatibele deksels die ook van maïszetmeel zijn gemaakt en goed op het bakje passen.

 • PLA-saladebakjes: PLA-saladebakjes zijn een uitstekende keuze voor het verpakken van salades, fruit en groenten. Ze zijn stevig en kunnen worden gebruikt om voedsel in de vriezer te bewaren.
 • PLA-bakken: PLA-bakken zijn perfect voor het verpakken van verse en meeneemmaaltijden, zoals fruit, groenten, vlees, vis en allerlei andere voedingsmiddelen.
 • PLA-containers met deksel: zonder enige twijfel de containers die u nodig hebt in uw afhaal- of leveringsbedrijf, hun hermetische afsluiting is perfect om morsen of lekken te voorkomen.
 • PLA sandwichcontainers: PLA sandwichcontainers zijn ideaal voor broodjes, sandwiches, wraps en ander soortgelijk voedsel.

Vertrouw erop voor een veilig en milieuvriendelijk transport van koud voedsel.

PLA containers voor koud voedsel

Deze maïszetmeelcontainers zijn biologisch afbreekbaar, maar ook composteerbaar. Ze kunnen dus binnen een bepaalde tijd door menselijk toedoen worden afgebroken. Na gebruik kunnen ze in de biologische container worden gedeponeerd, zodat ze via een industrieel proces aan de aarde kunnen worden teruggegeven.

De voordelen van deze PLA-containers zijn onder andere

 • Biologisch afbreekbaar en composteerbaar
 • Ecologisch
 • Bestand tegen
 • Veilig
 • Hygiënisch
 • Concurrerend
 • Transparant

Bij Monouso willen we voldoen aan al uw behoeften en helpen om de service aan uw klanten te verbeteren, daarom vindt u in deze categorie verschillende producten gemaakt van maïszetmeel: zetmeelcontainers klaar om alle behoeften van uw horecaonderneming te dekken.

U vindt ze in alle maten en tegen de beste prijzen in onze winkel.

Bekijk meerZie minder