Maïszetmeel PLA Verpakkingen

Maïszetmeel is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. De productie van deze containers is milieuvriendelijk, waardoor ze duurzaam zijn en van plantaardige oorsprong.

Actieve filters

PLA Verpakkingen met Deksel

De PLA-maïszetmeelcontainers met deksel zijn milieuvriendelijke containers. Ze zijn een zeer gewild product bij diegenen die een resistente en praktische container willen die ook zorg draagt voor het milieu.

PLA Verpakkingen Scharnierend Deksel

Als u zich zorgen maakt over voedsel dat uit de container komt of een take-away bedrijf heeft, zijn scharnierende PLA-maïszetmeelcontainers uw redding. Deze containers zijn perfect om voedsel veilig en zonder angst voor morsen te vervoeren. Omdat ze thermovormig zijn, zijn deze containers lichter en hebben ze een grotere flexibiliteit en weerstand. Bij MonoUso hebben we verschillende maten en afmetingen, zodat u kunt kiezen voor de maat die het beste bij u past.

PLA Verpakkingen Rondje

Je koelkast is een puinhoop? Onze PLA-maïszetmeelkuipen zijn ideaal om uw koelkast netjes en schoon te houden. Deze verpakking is zeer geschikt voor bijgerechten zoals salades en voor het bewaren van vloeistoffen zonder gevaar voor lekkage. Bovendien geeft de heldere, duurzame afwerking het product een vleugje frisheid - het zijn allemaal voordelen!

Salade Container PLA

Uw salades hebben al een nieuwe bondgenoot! Onze PLA-maïszetmeelschalen zijn perfect om uw maaltijden mee te nemen zonder het gevaar te lopen dat de inhoud wordt gemorst en dat alles wordt bevlekt. In onze catalogus kunt u de catalogus kiezen die het beste bij uw smaak en behoeften past. En geniet!

PLA Portiebakjes

Als u een cateringbedrijf heeft, is het een van uw prioriteiten om snel te kunnen oppakken. Met onze PLA-maiszetmeelcontainers brengen wij u de oplossing. Naast het aanbieden van een pakket met een schoon en fijn design waarin uw klanten kunnen genieten van een kleine snack, draagt u bij aan de bescherming van het milieu.

Maïszetmeelcontainers hebben de voordelen van conventionele voedselverpakkingen: ze zijn resistent, veilig en hygiënisch, maar dragen ook bij aan de bescherming van het milieu omdat ze biologisch afbreekbaar zijn. Bij MonoUso willen we aan al uw behoeften voldoen en helpen bij het verbeteren van de service die uw klanten krijgen, dus binnen deze categorie vindt u verschillende producten gemaakt van maïszetmeel: containers met gescheiden deksels, scharnierende deksels, bekers, slakommen en sausbakjes die u helpen om uw voedsel op een veilige en ecologische manier te transporteren.

WAT IS PLA?

Het is een bioplastic gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals maïszetmeel of aardappelzetmeel.  Deze containers zijn niet alleen composteerbaar, maar ook biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze, eenmaal gebruikt, kunnen worden gedeponeerd in het biologische blik, zodat ze door middel van een industrieel proces terugkeren naar de bodem. Voordelen van PLA-containers:

  • Biologisch afbreekbaar
  • Ecologische
  • Bestand tegen
  • Beveiligd
  • Concurrerende
  • Hygiënisch


Dit is een steeds populairder materiaal omdat steeds meer bedrijven vertrouwen op milieuvriendelijke producten. Als u ook wilt wedden op een duurzame catering en uw steentje wilt bijdragen aan de zorg voor het milieu, dan zijn maïszetmeelcontainers de beste keuze.

Als je bang bent dat je allergisch bent voor maïszetmeel en deze producten je een reactie kunnen bezorgen, maak je dan geen zorgen meer! Onze maïszetmeelproducten bevatten geen immunologisch reactieve sporen, dus ze zijn veilig voor iedereen met een allergie voor zetmeel of zijn derivaten.

Bekijk meerZie minder