PP en PS Werper

Plastic Werpers staan bekend als het perfecte wegwerpservies om drankjes te serveren aan meerdere eters zonder ze vuil te maken of ze te dwingen iets anders vast te houden dan hun glas. De Plastic Werpers worden op de tafel verdeeld zodat alle gasten zichzelf kunnen bedienen zoals ze willen en hun glas kunnen bijvullen wanneer ze maar willen.

In verschillende maten en kleuren zijn onze Economische Plastic Werpers perfect voor groepsdiners, restaurants met een open bar met wijn of bier en evenementen waar de oberservice alleen aanwezig is om de eet- en drinktafel te dekken en aan te vullen. Ze zijn bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen en hun duurzaamheid maakt ze bijna herbruikbaar.

Actieve filters

    Oranje, blauw, framboos, transparant, enz., een grote verscheidenheid aan kleuren en modellen om perfect te combineren met de rest van het wegwerpservies dat uw tafel zal decoreren.

    Ideaal voor kinderfeestjes en evenementen waar een val en gebroken glas niet goed worden ontvangen, hebben de Polystyreen en Propyleen Plastic Werper die wij hier aanbieden alle bestaande kwaliteitstesten met glans doorstaan.

    Onze Plastic Werpers zijn bestand tegen honderden wasbeurten in industriële machines, brengen geen smaak of kleur over op de dranken en bieden een grote weerstand tegen schokken en temperatuurswisselingen. U kunt onze Polypropyleen en Polystyreen Plastic Werper perfect combineren met onze Plastic Bekers, Cocktail Bekers of 20x20 Papieren Servetten, ideaal voor buitenevenementen.

    Bekijk meerZie minder