Herbruikbare plastic kannen

Ben je op zoek naar de perfecte manier om drankjes te serveren aan verschillende gasten op de handigste en meest rommelvrije manier? Onze herbruikbare plastic kannen zijn de ideale oplossing!

Bij Monouso bieden we een breed scala aan kannen met handgrepen in verschillende maten om aan elke behoefte te voldoen. Perfect voor groepsdiners, evenementen of restaurants. Bovendien bieden we de beste constructiekwaliteiten om een grote duurzaamheid te garanderen.

  • Zezijn bestand tegen hoge en lage temperaturen zonder te vervormen.
  • Zeweerstaan klappen zonder te breken en zijn bestand tegen slijtage.
  • Verschillende ontwerpen.
  • 100% recyclebaar.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare plastic kannen


Actieve filters

Wat plastic kannen te bieden hebben

Herbruikbare kannen hebben veel voordelen, zoals hun duurzaamheid, omdat ze steeds opnieuw op een duurzame manier kunnen worden gebruikt en na gebruik zonder problemen kunnen worden gerecycled dankzij de materialen waarvan ze zijn gemaakt. Ze zijn ook een voordelige optie omdat ze goedkoper zijn dan hun glazen of keramische alternatieven.

Dit type product is erg veelzijdig omdat het gebruikt kan worden bij verschillende soorten evenementen en situaties, van kinderfeestjes tot restaurants met open barservice. Ze zijn perfect voor het serveren van drankjes aan verschillende gasten zonder dat het rommelig wordt of dat ze iets anders moeten vasthouden dan hun glas.

Tot slot is een van de belangrijkste kenmerken van de 1-liter kannen van Monouso dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende ontwerpen en constructies, wat gevarieerde gebruiksomstandigheden garandeert om aan de behoeften van alle klanten te voldoen.

In welke context kunnen ze worden gebruikt?

Omdat ze zo veelzijdig zijn, zijn hier enkele van de gebruiksmogelijkheden:

  • Restaurants met een open bar met wijn of bier.
  • Evenementen en kinderfeestjes: Plastic kannen zijn ook heel praktisch voor evenementen en kinderfeestjes. Kinderen kunnen zichzelf bedienen zonder het risico te lopen ze te breken en glas achter te laten.
  • Catering en banketten: Bij dit soort evenementen zijn ze erg handig voor het serveren van drankjes aan gasten .
  • Groepsdiners en familiebijeenkomsten: Ze zijn ook een geweldige optie voor privégebruik .
  • Huishoudelijk gebruik en gebruik buitenshuis: Tot slot zijn plastic kannen perfect voor alledaags huishoudelijk gebruik en gebruik buitenshuis. Ze zijn sterk en duurzaam, dus je kunt ze in verschillende situaties gebruiken zonder je zorgen te maken dat ze breken of beschadigen. Bovendien zijn ze door hun ontwerp gemakkelijk te vervoeren en op te bergen.
Bekijk meerZie minder