Inpakpapier Cadeaupapier

Cadeauverpakking is een essentieel onderdeel van het cadeau. Wie houdt er niet van om cadeaupapier te verscheuren met Kerstmis? Of op hun verjaardag? Op onze website vindt u de perfecte inpakrol voor dat bijzondere detail.

Actieve filters

  Cadeaupapier moet handig zijn om in te pakken, aangenaam om aan te raken en mooi. Daarom kan het vinden van de ideale geschenkverpakking moeilijk zijn, maar bij Monouso.es hebben we het. Onze geschenkverpakkingspapierrollen hebben alle functies die u zoekt.

  WAAROM KIEZEN VOOR ONS CADEAUPAPIER:

  • Perfecte afwerking voor uw geschenken
  • Heldere kleuren
  • Een vleugje elegantie


  Onze geschenkverpakkingsrollen zijn zeer sterk, zodat uw geschenk niet snel kapot gaat en de presentatie zowel onberispelijk als elegant is.

  Dit cadeaupapier is perfect voor winkels, of het nu gaat om kleding, cosmetica, juwelierszaken of andere zaken die hun klanten het gemak willen bieden om hun geschenken in te pakken en hen, naast het geven van een speciaal tintje aan hun geschenken, tijd te besparen.

  Op onze website vindt u verschillende soorten cadeaupapier: enerzijds hebben we de cellulose cadeaupapierrol en anderzijds de kraftpapierpapierrol. Beide modellen cadeaupapier hebben een gladde textuur en een elegant ontwerp.

  De afmetingen van ons cadeaupapier zijn 100 meter lang en 70 cm breed, waardoor ze perfect geschikt zijn voor het verpakken van allerlei soorten cadeaus.

  We hebben verschillende kleuren gewoon cadeaupapier, zodat u de meest geschikte voor de gelegenheid kunt kiezen. Als u bijvoorbeeld een cadeauverpakking voor Valentijnsdag wilt, zijn de rode en fuchsia cadeauverpakkingsrolletjes perfect. We hebben ook zwart, oranje, turquoise blauw en groen cadeaupapier, dus u kunt zich verheugen op elk feest met ons cadeaupapier!

  Bekijk meerZie minder