Kartonnen Bekers

In deze sectie bieden wij u de ruimste keuze aan kartonnen bekers voor de consumptie van alle soorten dranken. Van kartonnen bekers voor warme dranken, die ook voor koude dranken kunnen worden gebruikt, tot kartonnen bekers voor koude dranken, die niet voor warme dranken kunnen worden gebruikt. Tussen al onze collecties papieren wegwerpbekers vindt u ook ecologische papieren bekers in verschillende modellen en uitvoeringen.

Actieve filters

Kartonnen Koffiebekers

Kartonnen Bekers voor Warme Dranken worden, samen met hun deksel, meestal gebruikt als Take-Away Koffie Bekers, hoewel we niet mogen vergeten dat we ook andere soorten warme dranken zoals infusies of cappuccino's kunnen meenemen.

Wegwerp kartonnen bekers hebben een interne laag paraffine die de temperatuur isoleert en voorkomt dat klanten hun handen verbranden.

Bio Bekertje van Karton en PLA

Kartonnen bekers zijn de perfecte oplossing geworden om de drank vast te houden zonder de temperatuur van de drank op te merken. Deze Wegwerp Kartonnen Bekers zijn de perfecte oplossing om te voorkomen dat u uw handen verbrandt wanneer u een glas met een warme drank zoals koffie of thee vasthoudt. De Papieren Bekers van 3 lagen worden gekenmerkt door hun golfkartonnen wand, die uw hand volledig beschermt tegen de hitte, waardoor brandwonden worden vermeden, zodat ze ook wel bekend staan als Golfkartonnen Cups.

Koude Kartonnen Bekers

Met kartonnen Bekers voor Koude Dranken kunt u rondlopen met uw frisdrank zonder dat u bang hoeft te zijn voor morsen, smelten of vlekken. Wegwerp Kartonnen Bekers voor Koude Dranken zijn de meest comfortabele manier om uw koele drankje mee te nemen en het hoofd te bieden aan overdreven warme dagen tijdens het lopen naar het werk, naar huis of naar de sportschool.

Kartonnen Bekers

Ecologische kartonnen bekers zijn de meest duurzame drankverpakkingen op de markt. Deze serie Wegwerp Bekers, ook wel bekend als Biologische Bekers bieden een uitstekende afwerking, hoge kwaliteit, zijn zeer resistent en zullen niet buigen of vervormen. U kunt deze Ecologische Kartonnen bekers vergezellen met de Kartonnen bekertjes, de perfecte combinatie om te genieten van uw drankje waar u maar wilt, zonder bang te hoeven zijn voor morsen of vlekken.

Suikerriet Bekers

Suikerrietbekers zijn een van onze meest milieuvriendelijke producten. Gemaakt van de resten van de suikerrietplant (bagasse), die overblijft na de extractie van het suikersap, zijn deze Organische Wegwerp Bekers zeer stabiel en hebben een gladde afwerking die zeer aangenaam aanvoelt. De Extra Sterke Suikerriet Bekers zijn geschikt voor warme dranken en zijn bestand tegen microgolftemperaturen tot 100 graden.

Kartonnen bekers zijn het meest ecologische alternatief geworden als het gaat om het serveren van verfrissingen op uw feest of evenement. Deze biologisch afbreekbare bekers zijn verkrijgbaar in een breed assortiment aan maten, materialen en kleuren.

In onze catalogus vindt u aan de ene kant kartonnen bekers voor warme dranken, het zijn kartonnen bekers met een rand van 3 lagen die de klant helpen om zijn handen niet te verbranden. Aan de andere kant hebben we ook een selectie van kartonnen bekers voor koude dranken, ideaal voor fastfood of afhaalrestaurants. Als er één ding is waarin elk van de producten in deze categorie opvalt, dan is het wel de hoge kwaliteit. Ze zijn ontworpen voor maximaal comfort, zodat ze niet vervormen als ze eenmaal met de drank mee naar binnen worden genomen; ze staan stevig om mogelijke morsingen te voorkomen.

Daarnaast kunt u ecologische kartonnen bekers, recyclebare kartonnen bekers, bekerhouders, kartonnen bekers en suikerriet bekers kopen. De latere zijn gemaakt van de rietschors die overblijft nadat de suiker is geperst.

Als u een bedrijf heeft, bezoek dan zeker de volgende categorieën: Plastic Voedselcontainers, Thermische Voedselcontainers, Kartonnen Voedselcontainers, Ecologische Voedselcontainers, Plastic Zakken en Papieren Zakken.

Bij MonoUso vindt u alle oplossingen op het gebied van karton en papieren bekers, speciaal ontworpen voor afhaalrestaurants en werkcentra. En dit alles voor de meest economische prijs! Wij verkopen zowel aan particulieren als aan bedrijven in verpakkingen en dozen, afhankelijk van het volume van de bestelling dat u nodig heeft. Bovendien leveren wij, dankzij onze snelle transportservice, de bestellingen in slechts 24-48 uur bij u thuis af.

Bekijk meerZie minder