Horecakleding

De hotel- en cateringkleding is een hulpmiddel dat categorie geeft aan uw restaurant en bijdraagt aan het professionele imago dat u in de sector wilt uitstralen.

Traditioneel gebruikt men in de hotel- en cateringsector witte of zwarte kledij, kleuren die verbonden zijn met elegantie.

Echter, zonder de noodzaak te verliezen om zich goed te kleden, zijn er tegenwoordig verschillende soorten stoffen, ontwerpen en kleuren die vaak worden gebruikt bij het maken van deze kledingstukken.

Bij Monouso hebben we alles wat u nodig heeft voor het personeel dat in uw professionele keuken werkt. Ons aanbod omvat het beste in kleding voor de horeca.

Actieve filters

Koksmuts

Hygiëne en prestige is wat een Chef's Hat geeft aan een goede Chef. Daarom biedt MonoUso u een grote verscheidenheid aan Chef's Muts, zodat de smaak van elk gerecht wordt weerspiegeld in het hoofd van de maker. Aanpasbaar aan de contouren van het hoofd, kunt u kiezen tussen koksmuts, gaashoed met vizier of de beroemde gemshoed, hier vindt u een groot assortiment aan koksmutsen die ideaal zijn voor elk restaurant, evenement of gelegenheid. 

Horeca Schorten

Schorten zijn het hoofdbestanddeel van veel werkuniformen en met hen consolideren veel bedrijven hun imago naar de klanten toe. Twijfelt u aan wat beter zal zijn voor uw bedrijf? In MonoUso bieden wij u verschillende modellen aan, lange schorten, korte schorten, schorten met een portemonnee en een zak, korte of lange heupschorten en zelfs geplastificeerde schorten. Een eindeloos aantal modellen en kleuren om te combineren met uw bedrijfskleur.

 Vind uw ideale schort en verras iedereen met uw schorten!

Diendoek

De litho's zijn de perfecte aanvulling die elke ober nodig heeft in zijn uniform, daarom willen we u in MonoUso een aantal speciale litho's van superieure kwaliteit en met verschillende toepassingen aanbieden.

Van het linnengoed van de ober tot de linnen omslag met een dobbelsteen voor de fles.

Deze litho's worden gepresenteerd in voorgesneden rollen om het gebruik en de opslag ervan te vergemakkelijken.

Bied een elegante en efficiënte service met onze oberslitho

Kies je eigen en geef een ander tintje aan je roomservice!

Vaatdoek

Wat zou er van ons worden zonder de keukendoeken? Bij MonoUso willen we de keukenhanddoek de aandacht geven die hij verdient. Zonder dat zouden we verloren zijn. Het drogen van onze handen, het schoonmaken van het gemorste water, of gewoon een theedoek bij de hand hebben die voorkomt dat we onszelf verbranden als we de pan uit het vuur halen, zijn enkele van de toepassingen die we aan deze prachtige theedoeken kunnen geven. Welkom bij de theedoekenrevolutie!

Wat vind je in deze categorie?
Na de keuze van de fabrikanten van kledingstukken met de kwaliteit die ons kenmerkt, voldoen wij aan een categorie die een uitgebreide inventaris van noodzakelijke aanvullingen biedt, zodat uw medewerkers hun taken met comfort en veiligheid kunnen uitvoeren.

Wat de producten betreft, kunt u hier tegen de beste prijs kopen: koksmutsen, schorten en schorten, horecazaken, doeken en keukendoeken.

Comfort en bescherming
Keukens zijn vochtige omgevingen, vol met scherpe voorwerpen, zware gewichten, hoge temperaturen en veel beweging. Een ruimte die tijdens de piekuren van het restaurant erg stressvol kan zijn.

In een omgeving als deze is de veiligheid en het comfort van de werknemers een zeer kostbaar goed.

Daar komt de hotelkleding in het spel.

De grote merken van herbergkledij, zoals die van Monouso, beschikken over twee lokalen: de werknemers de grootst mogelijke veiligheid bieden en het maximale comfort garanderen dat nodig is om hun werk zonder ongemak uit te voeren.

Laten we eens een korte blik werpen op de verschillende artikelen die u op Monouso vindt en ze zullen u helpen de ideale kledij van uw keukenwerkers te voltooien.

Koksmutsen
Chef-kokshoeden zijn een kledingstuk dat wijst op hygiëne, omdat ze voorkomen dat het haar van uw chef-koks als ongewenst ingrediënt in eender welke voorbereiding terechtkomt.

In de markt zijn verschillende soorten koksmutsen te vinden, allemaal ingedeeld naar vorm:

Champignonkap
Deze hoed, gekenmerkt door een duidelijke Franse stijl, zag het daglicht in de 16e eeuw en werd beroemd in de 17e eeuw.

Het is een comfortabele hoed die het mogelijk maakt, in het geval van lang haar, om het binnen te verzamelen.

Bovendien heeft het een verstelbare band ter hoogte van het voorhoofd die ervoor zorgt dat de dop niet valt.

Buiskoksmuts
Het is de hoed die we regelmatig op het hoofd van elke chef-kok over de hele wereld zien.

Zoals de naam al doet vermoeden, is het een lange buis die een paar centimeter boven het hoofd uitsteekt. Dankzij de langwerpige vorm kan het hoofd meer transpiratievocht opnemen, waardoor de ruimte tussen de keukenvuren koeler wordt.

Het wordt gebruikt door chef-koks omdat het hen door zijn hoogte de hoogste status in de keuken geeft.

Kap met vizier
Door zijn vorm is hij erg populair bij koks met lang haar, vooral bij vrouwen.

Het heeft een soort zakje aan de achterkant waar het haar in wordt bewaard.

De hele omtrek van de dop is elastisch, zodat hij gemakkelijk op het hoofd van de chef past.

Militaire hoeden
Net als de mutsen die door de militairen van verschillende landen worden gedragen, bedekken deze alleen de bovenkant van het hoofd.

Het wordt veel gebruikt onder slagers, bakkers en visverkopers.

Bandana-kokshoeden
Deze hoed is erg populair bij jongere en meer gedurfde chef-koks.

Het is een soort stoffen sjaal die aan de achterkant van het hoofd wordt vastgebonden. Het bedekt het hele voorhoofd en houdt het zweet vast.

Wegwerpkokershoeden
Dit type pet wordt veel gebruikt in fastfoodrestaurants.

Ze zijn meestal gemaakt van absorberend papier en lijken qua vorm op koksmutsen, maar zijn veel kleiner.

Schorten en schorten
Schorten zijn een must in de horeca.

Dankzij hen kunt u uw medewerkers hygiëne, veiligheid en een goede bescherming van alledaagse kleding bieden, waarbij slijtage, scheuren of vlekken worden vermeden.

In Spanje is het gebruik van schorten in de horeca een statussymbool geworden, wat bijdraagt aan het positieve imago van het etablissement.

Traditioneel zijn er drie soorten schorten, die we hieronder in detail beschrijven:

Lange schort
Dit type schort komt veel voor in keukens en voedingswinkels.

Het begint het lichaam te bedekken vanaf de borst tot iets onder de knieën.

Er zijn volledig eenvoudige modellen, terwijl andere modellen zakken en compartimenten hebben aan de onderkant van het stuk.

Schorten met zakken zijn ideaal voor mensen die werken met het oog op het publiek, bestellingen opnemen of geld inzamelen. Ze kunnen onder andere notitieboekjes, pennen en fooien vasthouden.

In sommige restaurants en cafetaria's, vooral die gewijd aan fastfood, gebruiken de obers deze compartimenten om wat sauzen, dressings en zelfs het menu op te slaan.

Frans schort
Het Franse schort geeft een zekere mate van elegantie aan wie het draagt.

De meest gebruikte snede strekt zich uit van de taille tot aan de enkels van de arbeider.

Er zijn twee soorten: zonder en met een opening tussen de benen.

Met Franse schorten met gleuven kunnen werknemers zich meer verplaatsen.

Schort of kort schort
Dit is het kortste schort van de drie soorten schorten.

Het wordt ook vaak gebruikt in kleine cafetaria's en restaurants.

Het begint bij de taille en gaat tot iets boven de knieën.

Normaal gesproken wordt dit type schort gedragen in dezelfde kleur als de broek van de arbeider, zodat het onopgemerkt blijft bij het eten.

Litos
Een andere grote bondgenoot van uw servicemedewerkers.

De litos zijn een doek, meestal wit van kleur, van 40 x 80 cm, die de obers gebruiken om de gerechten op tafel te brengen.

Dit werktuig beschermt de handen van de ober tegen de hitte en maakt het mogelijk om de vaat te reinigen van eventuele vlekken.

Ze worden ook gebruikt bij het serveren van wijn of champagne. In dit geval worden ze opgerold tot aan de flessen om elke druppel die zich op het moment van opdienen vormt, op te vangen.

Doeken en keukendoeken
Keukenhanddoeken zijn zeer nuttig.

Ze zijn multifunctioneel, met een focus op hygiëne en veiligheid.

Ze kunnen helpen de handen van koks te beschermen bij het hanteren van heet kookgerei en potten, het verwisselen van een bakje in de oven of het schoonmaken van een keukengerei na gebruik.

Op het gebied van hygiëne helpen ze bij het drogen van de handen, het reinigen van elk oppervlak en het stoppen van het morsen van vloeistoffen.

Meestal worden keukenwerkers gezien met een doek op hun schouder, die ze heel vaak gebruiken.

Hier bij Monouso hebben we de taak op ons genomen om de beste horecakledingfabrikanten te vinden om u de beste optie voor te stellen en uw investering te garanderen.

Daarnaast bieden wij onklopbare kosten, zodat u uw budget efficiënt kunt gebruiken en er het maximale uit kunt halen.

Bij bestellingen boven 59 euro betaalt Monouso de verzendkosten.

Zo ontvangt u uw bestelling zo goed mogelijk, in het comfort van uw huis of restaurant, 24 tot 48 uur nadat uw bestelling is bevestigd.

Bekijk meerZie minder