Baardmasker

Werk je in een sector waar hygiëne en veiligheid voorop staan en draag je ook een baard? Dan zijn wegwerpbedekkingen ideaal voor u. Dit is een zeer praktisch en economisch idee om te voorkomen dat je je baard moet scheren.

Actieve filters

  Baardhoezen zijn een onmisbaar element voor die mannen die werken in een sector waar hygiëne van levensbelang is. In keukens, de voedsel- en chemische industrie, de medische sector en ziekenhuizen of laboratoria kan een besmetting een catastrofe en een groot inkomensverlies betekenen. Maar de maskers bedekken baarden zijn je redding.

  WAAROM WEGWERPBEDDEN PRAKTISCH ZIJN

  • Ze zorgen ervoor dat je je niet hoeft te scheren
  • Hygiëne handhaven
  • Voorkom vervuiling
  • Ademend
  • Lichtgewicht
  • Comfortabel


  Het doel van de wegwerpbumperkappen is het beschermen van het kingebied om mogelijke besmetting te voorkomen.

  MonoUso is een website waar u op een snelle, eenvoudige en voordelige manier uw baarddeksels kunt kopen. Op onze website hebben we polypropyleen (TST) baardkappen die het product een lichtheid en frisheid geven die ongemak bij het werken voorkomt. Bovendien zijn ze ook nog eens ademend, wat voorkomt dat je het te warm krijgt als je ze gebruikt.

  We hebben drie verschillende modellen baarddeksels voor eenmalig gebruik: ten eerste de witte baarddeksel van polypropyleen, met een elastiekje voor een betere aansluiting op het gezicht. Ten tweede, de blauwe polipropyleen covers, ook met elastische aanpassingen om te zorgen voor een betere pasvorm. En ten slotte zijn er detecteerbare polypropyleenafdekkingen die het mogelijk maken om metalen stukken te detecteren die een verontreiniging kunnen veroorzaken.

  Op onze website hebben we twee pakketten voor u om het pakket te kiezen dat het beste bij uw behoeften past: een 100-unit pakket en een 1.000-unit pakket. Zorg voor de hygiëne van uw bedrijf terwijl u voor uw baard zorgt!

  Bekijk meerZie minder