Biologisch afbreekbare zakken

Heeft u plastic zakken nodig voor uw bedrijf? Kies voor onze biologisch afbreekbare plastic zakken en verbeter uw klantenservice met respect voor het milieu. Ook u kunt uw steentje bijdragen aan de zorg voor de planeet. Bij MonoUso hebben we een grote verscheidenheid aan maten, zodat u de maten kunt kiezen die het beste bij uw behoeften passen.

Actieve filters

  Steeds meer mensen sluiten zich aan bij de zorg voor het milieu, als u niet wilt dat uw bedrijf in MonoUso achterblijft kunt u biologisch afbreekbare tassen kopen tegen een zeer betaalbare prijs. Dit is een klein gebaar dat je zak niet zal merken en de planeet zal je dankbaar zijn.

  WAAROM ZIJN BIOLOGISCH AFBREEKBARE ZAKKEN BETER?

  • Ecologische
  • Compostables
  • Vervaardigd uit plantaardig materiaal
  • Biologisch afbreekbaar
  • Net zo stoer


  Biologisch afbreekbare zakken worden gemaakt van natuurlijke hulpbronnen, wat een aantal milieuvoordelen heeft. Onze tassen zijn perfect om elk type product veilig op te slaan, te vervoeren of te bewaren. Ze zijn even resistent als conventionele zakken, maar met het voordeel dat ze biologisch afbreekbaar, composteerbaar en recycleerbaar zijn.

  In onze catalogus vindt u biologisch afbreekbare plastic zakken van verschillende afmetingen: van de kleine 30x40cm tot de grote 40x60cm zakken. U kunt ook verschillende formaten vinden, zoals biologisch afbreekbare handvatten of biologisch afbreekbare T-shirt tassen, kies degene die het beste bij uw bedrijf past en neem de eerste stap om het milieu te beschermen!

  Bekijk meerZie minder