Plastic Beker

Plastic bekers zijn de meest gebruikte drinkbekers voor feesten en partijen. Deze wegwerpbekers, voor populaire feesten of familiebijeenkomsten, zijn de beste bondgenoot om tijd en geld te besparen zonder aan kwaliteit in te boeten en om een goede service te geven. Het kopen van plastic bekers is gemakkelijk en eenvoudig, aarzel niet en krijg een grote verscheidenheid aan plastic wegwerpbekers tegen de beste prijs gegarandeerd. In onze catalogus vindt u een breed assortiment aan plastic wegwerpbekers in verschillende maten, kleuren en materialen.

Actieve filters

PLA Biologisch Afbreekbare Bekers

De Biologische Borden PLA zijn de beste bondgenoten om de beste service te verlenen bij evenementen en feesten en tegelijkertijd te helpen om de hoeveelheid afval en vervuilend afval te verminderen. Deze composteerbare bekers maken deel uit van de Wegwerpbare Tafelkleed-familie, maar deze keer is hun samenstelling gebaseerd op maïszetmeel (CPLA of RCPLA). Dit materiaal, dat er hetzelfde uitziet als plastic maar voor 100% van plantaardige oorsprong is, kan ook worden geïnjecteerd, geëxtrudeerd of gethermoformeerd. En het is bestand tegen temperaturen tot 45ºC. 

PP Bekers

Ons assortiment van Ecologische Plastic Bekers, gemaakt van Polypropyleen, zijn perfect voor het serveren op elk type evenement, het serveren van verfrissingen in bars of terrassen waar het vermijden van glasbreuk geneest in de gezondheid. Ondanks hun lage prijzen zijn deze plastic wegwerpbekers van de hoogste kwaliteit en zelfs als ze kapot gaan, worden ze niet afgebroken of geknipt.

Goedkope plastic bekers zijn de perfecte oplossing om tijd en geld te besparen, zonder afbreuk te doen aan de service. Op onze website vindt u van Plastic Tube Bekers, Traditionele Plastic Bekers, Plastic Koffie Bekers, tot Plastic Liter Bekers en Half Liter Plastic Bekers. Kies degene die het beste bij uw bedrijf past en bespaar bij ons.

Onbreekbaar PP Bekers

Onbreekbare Plastic Bekers PP zijn producten van Polypropyleen, van de hoogste kwaliteit, die zich onderscheiden door het feit dat ze zeer comfortabel zijn voor gebruik in open ruimtes, vanwege het feit dat er een nieuwe wet is die alle vrijetijdsinstellingen, zoals bars, hotels, disco's of beachclubs met terrassen of zwembaden, verplicht om geen materiaal te gebruiken dat schade kan toebrengen aan hun klanten, zoals glas of plastic als ze vallen en breken.

Onze Onbreekbare Plastic Bekers houden de temperatuur van de drank langer vast dan de conventionele Plastic of Glazen bekers zelf.  Ze zijn uiterst resistent, bestand tegen schokken en vallen en zijn 100% niet-toxisch en reukloos.

Herbruikbare Bekers

Als u moe bent van het breken van glas op uw feestjes en het hebben van uw plezier verwend, zijn herbruikbare plastic bekers wat u nodig heeft. Bij MonoUso vindt u een grote verscheidenheid aan deze producten, zodat u kunt kiezen voor het product dat het beste bij u past.

FOAM Bekers

FOAM Thermische Bekers zijn de speciale bekers die worden gebruikt om vloeistoffen te serveren die de oorspronkelijke temperatuur moeten behouden. Deze wegwerpbekers, gemaakt van geëxpandeerd polystyreen, zijn zeer resistent, hebben een grote dikte, wegen zeer weinig, staan bekend als Silent Bekers, zijn zeer moeilijk te breken en zeer economisch.

Bij MonoUso hebben we een breed assortiment aan Isothermische Bekers, in verschillende maten die zich aanpassen aan uw behoeften, of het nu gaat om koffie, thee, infusies of elk type warme of koude drank.

Bij MonoUso hebben we een breed assortiment aan wegwerpbekers beschikbaar die alle behoeften van bars, restaurants, cateringbedrijven en evenementen van allerlei aard dekken. Op onze website vindt u plastic bekers van verschillende afmetingen, kleuren en materialen; van FOAM bekers, perfect voor warme dranken zoals koffie of infusies, tot wegwerpbekers van PET, waarvan de belangrijkste kenmerken hun hoge transparantie en stijfheid zijn.

Vind de plastic beker die u nodig heeft:

- PLA Biologische bekers zijn de beste bondgenoten om de beste service te geven bij evenementen en feesten en tegelijkertijd de hoeveelheid afval en vervuilend afval te verminderen. Het zijn composteerbare bekers, 100% van plantaardige oorsprong.

- Ons assortiment van Ecologische PP Plastic bekers, gemaakt van polypropyleen, zijn perfect om service te geven in elk soort evenement, het serveren van verfrissingen in bars of terrassen waar het vermijden van het breken van het glas zijn ideaal voor elke situatie.

- Onbreekbare PP Plastic bekers zijn producten van polypropyleen, van de hoogste kwaliteit, die zich onderscheiden door een zeer comfortabel gebruik in open ruimtes, omdat er een nieuwe wet is die alle vrijetijdsinstellingen, zoals bars, hotels, disco's of beachclubs met terrassen of zwembaden verplicht om geen materiaal te gebruiken dat schade kan veroorzaken aan hun klanten, zoals glas of plastic als ze vallen en breken.

- Herbruikbare bekers zijn recycleerbare plastic bekers van polypropyleen die geschikt zijn voor gebruik met voedsel. Dit brede assortiment van Multiuse Plastic bekers wordt ook wel "Eco" bekers of Ecological bekers genoemd, omdat ze minder plastic afval produceren door een langere levensduur dan de traditionele wegwerpbekers.

- SAN of TRITAN Herbruikbare bekers worden de sterren van alle evenementen, feesten, partijen of massafeesten, maar ook van concerten, disco's of strandbars. Deze onbreekbare plastic bekers zijn gemaakt van hoge kwaliteit plastic polymeren en vrij van BPA, zijn de minst vervuilende, dus ze beginnen bekend te staan als de Ecologische Herbruikbare bekers en Duurzaam bij uitstek.

- FOAM bekers zijn de speciale bekers die gebruikt worden om vloeistoffen te serveren die de originele temperatuur moeten behouden.

- FOAM Fusion bekers zijn bekers vervaardigd met geëxpandeerd polypropyleen en met een papieren coating die zeefdruk mogelijk maakt, terwijl de aanraking van de Isothermische beker met de hand van de klant wordt verzacht.

- Onze PS Plastic bekers speciaal voor koffie of kleine dranken bieden een geweldige service aan klanten van zowel bars als verkoopautomaten.

- PS Doorzichtige Plastic bekers worden verward met traditionele glazen bekers, voor hun transparantie en samenstelling, en zijn ideaal voor alle soorten evenementen, feesten, concerten, strandbars, nachtfeesten, lokale drankjes en elke viering.

- Hardgespoten plastic bekers zijn de meest bestendige stijve plastic bekers op de markt, ideaal voor het leveren van een perfecte service, terwijl er tegelijkertijd wordt bespaard op gezondheid en investeringen.

- PET Kristallen Tumblers gemaakt van Polyethyleen Terephthalate, bieden een grote transparantie en een kristalachtig effect dat diners niet zullen geloven dat ze wegwerptumblers zijn.

- PET plastic bekers met deksel, ideaal voor frisdranken, sappen, shakes, smoothies en slush, bieden een grote transparantie en zijn te vinden in verschillende capaciteiten, van 200 CC tot iets meer dan 900 CC.

- Met de Doorzichtige Solo bekers zal het zijn alsof de zon door het materiaal gaat, laat uw producten het plezier van het consumeren met deze Premium Range PET bekers reflecteren.

- De Amerikaanse Rode Feest bekers zijn de perfecte Plastic bekers om uw barbecues en massa-evenementen 100% te laten reflecteren in de geest van de feesten die in de VS worden gemaakt.

- Plastic gekleurde bekers fleuren uw formele en informele feestjes op. Over het algemeen zijn deze glazen meestal wit, dus waarom zou je niet een beetje kleur en plezier toevoegen?

- Plastic bekers met deksel zijn de perfecte containers om drankjes te serveren aan die klanten die zich in de stad willen verplaatsen zonder dat hun frisdrank, koffie of smoothie morsen.

U kunt uw zakelijke behoeften aanvullen met plastic bekerhouders, bekerhouders of plastic bekerhouders.

In deze categorie bieden wij u naast het kopen van wegwerpbekers ook andere oplossingen, van Plastic bekers, die afkomstig zijn van luxe in de horeca en werkcentra omdat er veel mensen zijn die niet graag hun koffie in een glas drinken, tot Plastic bekers, Plastic Potten en Rietjes

Maak uw Wegwerp Tafelgerei compleet en naast onze bekers kunt u Plastic Borden en Plastic Dienbladen kopen, alle wegwerpartikelen die u nodig heeft heeft heeft u bij MonoUso.

Bekijk meerZie minder