FOAM Bekers

FOAM Thermische Bekers zijn de speciale bekers die worden gebruikt om vloeistoffen te serveren die de oorspronkelijke temperatuur moeten behouden. Deze wegwerpbekers, gemaakt van geëxpandeerd polystyreen, zijn zeer resistent, hebben een grote dikte, wegen zeer weinig, staan bekend als Silent Bekers, zijn zeer moeilijk te breken en zeer economisch.

Bij MonoUso hebben we een breed assortiment aan Isothermische Bekers, in verschillende maten die zich aanpassen aan uw behoeften, of het nu gaat om koffie, thee, infusies of elk type warme of koude drank.

Actieve filters

    Onze FOAM Thermische Bekers zijn ideaal voor cafetaria's en bedrijven die warme dranken serveren om naartoe te gaan, hierdoor kunnen klanten overal koffie, thee en infusies drinken. Deze Foam Bekers zijn ook ideaal voor koude dranken en het komt steeds vaker voor dat dit type Isothermische beker in kantoren en werkplekken wordt gebruikt.

    Wat is FOAM?

    FOAM is een composietpolymeer op basis van polyethyleen en andere additieven, dat afhankelijk is van de vereiste basis en dikte, en schuimt door middel van gasinjectie zodanig dat het een thermisch en akoestisch isolerend materiaal wordt, het is niet giftig, reukloos, niet schurend en niet corrosief, het is een 100% recycleerbaar en waterdicht materiaal.

    In onze catalogus vindt u allerlei soorten thermokoppen in verschillende maten, evenals deksels voor deze isolatiebekers, ideaal voor afhaalbedrijven.

    Bekijk meerZie minder