Plastic Zakje met Zipsluiting (PE)

Zelfdichtende plastic zakken zijn de perfecte manier om producten op te slaan en bevatten instructies of informatie in documenten die los staan van het voedsel of de items die we hebben verpakt. De Zelfdichtende plastic zakken zijn een zeer efficiënte manier om producten op te slaan en te transporteren. Dit type plastic zak heeft een hermetische afsluiting en twee kamers binnenin zodat de documenten zichtbaar zijn en gescheiden worden van het product.

Actieve filters

  Kunststof zakken met ritssluiting en twee afdelingen zijn een zeer efficiënte manier om spullen op te bergen, te organiseren en zelfs te vervoeren.  Het zijn zeer praktische en veelzijdige plastic zakken waarin u een grote verscheidenheid aan producten kunt opbergen en waarin ook rapporten, etiketten of instructies kunnen worden opgenomen.

  Onze zelfsluitende Plastic Tassen en Zak hebben een rits, veilig en luchtdicht, die ervoor zorgt dat producten niet verloren gaan en kunnen worden opgeslagen op extreme plaatsen, omdat het perfect bestand is tegen lage temperaturen.

  In onze Transparante Tassen met Rits en Zak kunt u in één oogopslag zien wat er allemaal is opgeborgen. Zeer nuttig voor gebruik in bedrijven waar ze producten en certificaten integreren, maar ook voor thuisgebruik.

  Als u op zoek bent naar andere soorten plastic zakken, raden wij u aan een kijkje te nemen op de website. Daar hebben we Zippered Plastic Zakken met Schrijfbanden om de opgeslagen inhoud duidelijk te identificeren, Zelfdichtende Plastic Zakken, Zeer sterke en waterdichte Zelfdichtende Plastic Zakken en Eurobags, Onverzegelde Polyethyleen Zakken en nog veel meer.

  In MonoUso is er een zeer uitgebreid assortiment kunststof zakken voor verpakking, opslag en transport. Alles wat u nodig heeft in uw bedrijf of thuis, vindt u hier.

  Bekijk meerZie minder