Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Kleur

Papieren fruitzakken

Gebruik je graag papieren zakken en verkoop je lokale producten in je winkel? Wij hebben de oplossing voor je, we hebben een ruime selectie papieren zakken voor groenten en fruit gemaakt, zodat je deze voedingsmiddelen op de meest duurzame manier in je zaak kunt aanbieden.

  • Leuke prints: met een fruit- en groentethema.
  • Verschillende formaten: om aan uw behoeften te voldoen.
  • Stevig materiaal: veilig en comfortabel transport.
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Papieren fruitzakken


Actieve filters

Het nut van papieren zakken voor groenten en fruit

We begrijpen dat het moeilijk is om zakken te vinden die precies passen bij de behoeften van uw bedrijf. Daarom proberen we u bij Monouso altijd de beste optie te bieden. Daarom bieden we u onze papieren zakken voor groenteboeren, bedoeld voor bedrijven die groenten verkopen en deze op de handigste manier aan hun klanten willen leveren.

Bananen, appels, tomaten, uien..., onze zakken voor groenteboeren zijn perfect voor de aankopen van uw klanten. Er zijn verschillende formaten beschikbaar, zodat u een repertoire hebt dat een goed transport van al uw goederen garandeert.

Redenen om papieren zakken voor fruit te kiezen

Ze zijn erg stevig en je vindt ze in verschillende prints, zodat je de look kunt kiezen die het beste bij je winkel of kraam past. En je kunt ook de kleur van de zak kiezen : kraft of wit. Zo heb je een enorme variëteit om uit te kiezen.

Het ontwerp zonder handvatten is geen toeval, ze zijn niet nodig omdat ze ontworpen zijn voor het dragen van kleine producten, omdat we de tas comfortabel in de hand kunnen houden. Bovendien maakt dit het mogelijk om zwaarder voedsel te dragen, omdat de grip van de tas sterker is dan die van handvatten.

Tot slot is milieuvriendelijkheid een andere factor die de doorslag geeft bij je aankoopbeslissing. Vergeleken met plastic zakken is dit type fruitzak een veel milieuvriendelijker alternatief. De materialen waarvan ze gemaakt zijn, zorgen ervoor dat ze 100% recycleerbaar zijn in de daarvoor bestemde containers.

Bovendien is het productieproces ook milieuvriendelijk: ze worden gemaakt van cellulosevezels uit ethisch en verantwoord beheerde bossen, dus door dit product te kopen moedig je de willekeurige kap van bomen niet aan.

Bekijk meerZie minder