Houten Spies

Denkt u aan een goedkope, praktische, comfortabele en elegante optie om uw recepten te presenteren?
Dan denk je aan de spiesen. Bij MonoUso vindt u een breed assortiment aan mogelijkheden om uw gasten te verrassen.

Actieve filters

  Kebab sticks zijn perfect voor het maken van spiesen met allerlei soorten voedsel zoals vlees, vis en groenten. Als je wat creatiever wilt zijn, kun je deze stokjes ook gebruiken als spiesen voor snoep, fruit of snoepjes en een aantal spectaculaire desserts maken.

  VOORDELEN VAN SPIEZEN

  • Handig en gemakkelijk te gebruiken.
  • Originele presentaties.
  • Hygiënisch.
  • Wegwerpbaar.
  • Economisch.


  Deze houten spiesen zijn perfect, of uw bedrijf nu een catering-, proeverij- of afhaalservice aanbiedt, of als ze voor persoonlijk gebruik thuis zijn. Kebab sticks zijn zeer praktisch voor evenementen en feesten omdat ze een eenvoudige maar aantrekkelijke manier zijn om maaltijden te presenteren met het voordeel dat ze comfortabel kunnen worden opgehaald en schoongemaakt door ze in de container te gooien zodra u klaar bent met het gebruik ervan.

  Of ze nu gebruikt worden als etenshouders, als voorgerecht, tapas en desserttenteller of als vervanger van vorken, deze houten spiesen voegen een vleugje glamour toe aan het evenement.

  Wil je tips weten over hoe je de houten spiesen niet kunt verbranden?

  Houten voedselspiesjes zijn bestand tegen hoge temperaturen en kunnen in ovens, barbecues of magnetrons worden geplaatst, maar bij MonoUso geven we u een reeks trucjes om domme rampen in de keuken te voorkomen.

  Om te voorkomen dat de houten spiesen verbranden wanneer ze in de oven of de koekenpan worden gebracht, moeten ze in een bak met water worden gebracht voordat ze worden gemonteerd. Op deze manier vermijden we ook verspilling.

  Welk model u ook zoekt, al onze spiesen zijn echt goedkoop. Op onze website vindt u een grote verscheidenheid aan bamboe spiesen, die een ecologische en duurzame optie zijn, en berkenhouten spiesen.

  Onze spiesenmodellen hebben een grote weerstand en flexibiliteit en kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid en zeer hygiënische producten, omdat ze het eten niet met de hand laten aanraken.

  In onze catalogus vindt u houten spiesen in de maat die u nodig heeft: zowel houten spiesen voor grote spiesen als spiesen voor kleine en middelgrote spiesen. Het enige wat u hoeft te doen, is een keuze te maken die het beste bij uw recepten past.

  Maak van de gelegenheid gebruik om uw feesten een aantrekkelijke afwerking en een vleugje onderscheiding te geven!

  Bekijk meerZie minder