Diepvrieszakken

Diepvrieszakken, gemaakt van verschillende soorten duurzaam plastic, zijn de beste manier om voedsel in uw diepvriezer te bewaren.

Vaak moeten we voedsel of fruit onder het vriespunt bewaren, maar we willen niet dat dit proces het voedsel beschadigt.

Om u te helpen bij dit proces, presenteert Monouso haar lijn van diepvrieszakken, ideaal voor het opslaan van elk voedsel voor maanden bij extreme koude temperaturen.

Actieve filters

  Bij het zoeken naar diepvrieszakken kiezen we de modellen die de volgende kenmerken hebben:

  • Speciaal ontwerp voor lage temperaturen.
  • Superieure weerstand.
  • Ons eten is onschadelijk.
  • Hermetische sluiting die het voedsel beschermt en beschermt tegen extreme kou.
  • De diepvrieszakken die u in Monouso vindt, bieden u deze eigenschappen en nog veel meer.

  Voor de vervaardiging van deze zakken gebruiken we polyethyleen met een lage dichtheid, een zeer resistent polymeer dat geen gevaar vormt voor uw gezondheid en uw gezin.

  We hebben transparante zakken, met banden - ideaal voor het schrijven van de naam van de inhoud met een stift - en de presentaties met zakken, ideaal als u een etiket of informatie over het voedsel dat u beschermt wilt introduceren.

  Wat betreft de soorten sluitingen hebben we de twee meest functionele modellen op de markt: 

  Zelfsluiting door druk: de meest traditionele sluiting voor dit type zak. U drukt alleen - van de ene kant naar de andere - zodat de hele inhoud hermetisch afgesloten is.
  Sluiten met de cursor: Dit type van vrieszakken bevat een apparaat dat, met alleen maar bewegen, de mond van de zak opent of sluit.
  De Mono Freeze Bags zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten, opties die u in staat stellen om -zonder problemen- de hoeveelheid voedsel op te slaan die u nodig heeft.

  De kleinste modellen meten 18 cm x 17 cm, terwijl de grootste 30 cm x 40 cm meet, je zou er een computertoetsenbord in kunnen opbergen.

  Dit soort tassen zijn ideaal voor gebruik in de horeca, omdat ze het transport van ingrediënten, diepvriesproducten, sauzen of crèmes vergemakkelijken.

  Bekijk meerZie minder