Micronage

Diepvrieszakken

Diepvrieszakken, gemaakt van verschillende soorten resistente kunststoffen, zijn de beste manier om voedsel in uw diepvries te bewaren.

Vaak moeten we voedsel of fruit bewaren bij temperaturen onder nul, maar we willen niet dat dit proces het voedsel beschadigt. Om u bij dit proces te helpen presenteert Monouso haar lijn diepvrieszakken, ideaal voor het maandenlang bewaren van alle levensmiddelen bij extreem koude temperaturen.

  • Hermetische sluiting
  • Bestand tegen lage temperaturen
  • Behoudt de eigenschappen van het voedsel
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Diepvrieszakken


Actieve filters

Praktisch en bestendig: diepvrieszakken

Als u op zoek bent naar diepvrieszakken met een hoge weerstand, voedselveiligheid en luchtdichte afsluiting om uw voedsel te beschermen tegen extreme kou, dan vindt u bij Monouso wat u nodig hebt.

Onze diepvrieszakken hebben de volgende kenmerken:

  • Speciaal ontwerp voor lage temperaturen
  • Superieure weerstand
  • Onschadelijk voor ons voedsel
  • Luchtdichte afsluiting om uw voedsel te beschermen tegen extreme kou

Het assortiment diepvrieszakken dat u in onze winkel vindt, biedt u deze eigenschappen en nog veel meer.

Diepvrieszakken voor hotels en catering

Deze zakken zijn vervaardigd uit polyethyleen met lage dichtheid, een zeer bestendig polymeer dat perfect geschikt is voor contact met levensmiddelen. Niet alleen dat, maar ze zijn ook speciaal ontworpen om voedsel zowel in de koelkast als in de vriezer te bewaren, omdat ze bestand zijn tegen lage temperaturen zonder dat hun eigenschappen veranderen.

Deze zakken zijn ideaal voor gebruik in de horeca, omdat ze het vervoer van ingrediënten, diepvriesproducten, sauzen of crèmes vergemakkelijken.

Verschillende modellen diepvrieszakken

Bij Monouso hebben we verschillende modellen transparante diepvrieszakken met stroken om de naam van de inhoud met een viltstift op te schrijven en andere met zakken om de levensmiddelen te etiketteren. Wij bieden ook twee soorten sluitingen: zelfsluitend door druk, de meest traditionele, en de schuifsluiting waarmee u de mond van de zak kunt openen of sluiten.

  • Zelfsluitende druksluiting: de meest traditionele sluiting voor dit soort plastic zakken. Hij wordt eenvoudigweg ingedrukt - van het ene uiteinde naar het andere - om de gehele inhoud hermetisch af te sluiten.
  • Schuifsluiting: dit type diepvrieszak bevat een apparaat dat, door het eenvoudig te bewegen, de mond van de zak opent of sluit.

Onze plastic zakken zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen, van 16 cm tot meer dan 30 cm, zodat u probleemloos zoveel levensmiddelen kunt bewaren als u nodig hebt.

Bezoek ons bij Monouso en ontdek al onze opties voor diepvrieszakken!

Bekijk meerZie minder