Order notitie blok

Uw klanten laten zien hoe netjes en efficiënt uw bediening kan zijn kost niets! Met de notitieblokken kunt u aspecten zoals de volgorde van aankomst van de gasten of het eten op elke tafel noteren. De belangrijkste voordelen van de orderpads zijn:

 • Ze vergemakkelijken een snelle organisatie in uw etablissement.
 • Dankzij hun kleine formaat zijn ze zeer gemakkelijk te vervoeren en handig.
 • Ze maken een optimaal beheer van de bestellingen mogelijk.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Order notitie blok


Actieve filters

 • Pakket
 • freeshipping
📦
200
Commandoboek met Duplicaat...

Commandoboek met Duplicaat 10x15cm (200 stuks)

Ref 8942-10-20

200 Stuks

155, 12€

0,776€/Commandoboek

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

 • laatste items
Commandoboek met Drievoudig 10x15cm (10 stuks)

Commandoboek met Drievoudig 10x15cm (10 stuks)

Ref 8943-10

10 Stuks

-20% 12, 83€ Normale prijs 16,03

1,283€/Commandoboek

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

Order notitie blok voor de horeca

Wij weten dat de basis van een goed etablissement ligt in het feit dat de gasten zich op hun gemak voelen. Vanaf het moment dat ze binnenkomen totdat ze de rekening vragen, moeten ze zich thuis voelen. Het overbrengen van een gevoel van rust en het inspelen op de behoeften van elke klant is essentieel om dit doel te bereiken.

Daarom zijn notitieblokken een ongelooflijk belangrijk onderdeel van de horecaketen. Hiermee kunt u de voorkeuren van elke gast perfect bijhouden. Ze stellen u ook in staat managementfouten te vermijden en uw etablissement te coördineren om het maximum uit elke ruimte te halen.

Want elke uitrusting in een horecagelegenheid moet perfect werken om een compleet succes te worden, van het bedienend personeel tot het keukenpersoneel. Met dit notitieboekje voor kelners kunt u dus gemakkelijk meerdere exemplaren van dezelfde bestelling presenteren.

Er zijn etablissementen die in de loop van een dienst zoveel eten serveren dat het aan het eind van de dag moeilijk is om te onthouden welke gerechten het meest in trek zijn geweest. Omdat u met de orderpad gemakkelijk de producten gedurende de dag kunt bijhouden, kunt u ook bepalen welke ingrediënten moeten worden ingekocht, ervoor zorgen dat het geld in de kassa overeenkomt met het geserveerde eten of menu-aanbevelingen doen aan nieuwe klanten.

Handige notitieblokken

Notitieblokken zijn notitieboekjes waarmee bestellingen en gegevens voor alle soorten horecagelegenheden worden vastgelegd. Ze bestaan meestal uit een opeenvolging van vellen traditioneel papier en uienpapier, waardoor het gemakkelijk is om meerdere kopieën van een bestelling tegelijk te maken, wat essentieel is voor elk bedrijf in de horeca.

Toepassingen van notitieblokken

 • Notitieblokken voor restaurants.
 • Notitieblokken voor foodtrucks.
 • Notitieblokken voor hotels.
 • Notitieblokken voor cafetaria's.
 • Notitieblokken voor bars.
 • Notitieblokken voor afhaalrestaurants.
Bekijk meerZie minder